Koncerti

Dirty Skunks: INQUISITION (ZDA(, REVENGE (Kan), CORPUS CHRISTII (Por), THE STONE (Srb) – sobota, 24.09. ob 20h

štirje jezdeci apokalipse v Ljubljani
24.9. (sobota) se bo v Channel Zero zgodil pravi apokaliptični dogodek!
V vlogi glavnega jezdca se nam bo predstavila ameriška kultna black metal skupina INQUISITION! Skupina se je ustanovila sicer že leta 1988, vendar je v stalni zasedbi Dagon in Incubus delovala od 1996 dalje. Značilno za njih so zelo hitri kitarski riffi, hiter blast beat in monoton trans vokal. Vsekakor mora njihov nastop v živo doživeti vsak oboževalec black metala.
Naslednji jezdec apokalipse z imenom REVENGE prihaja iz Kanade. Rodil se je iz ruševin skupine Conqueror, natančneje je to naslednji projekt njihovega pevca in bobnarja James Read-a. Izmed vseh štirih jezdecev, so Revenge najbolj žejni vojne in dominacije, kar se odraža tudi v njihovi zelo kaotični glasbi.
Druga dva jezdeca sta že dokaj znana slovenskim odrom ; gre za srbske THE STONE in portugalske CORPUS CHRISTII. THE STONE smo imeli priliko že večkrat videti pri nas (Orto bar, KUD France Prešeren, Metal Manija, Koroška,…) a nas čisto vsakič presenetijo z novimi setlistami. Gre za zelo dejavno skupino in verjetno najboljši izvoz Balkana v ekstremnem metalu. CORPUS CHRISTII tudi že poznamo, zadnje čase predvsem po tem, ko so imeli zadnjo turnejo z domačimi Somrak in po odličnih koncertih iz Channel Zera. Vse za skupino naredi njihov karizmatični frontman Nocturnus Horrendus, ki je poleg vokala tudi avtor vse glasbe.
Fb event: www.facebook.com/event.php?eid=151454831596404
INQUISITION www.myspace.com/inquisitionusa
REVENGE www.myspace.com/revengeattackbloodrevenge
CORPUS CHRISTII www.myspace.com/corpuschristii666
THE STONE www.myspace.com/thestonehorde
APOCALYPSE NOW!!!
Vstopnina: 20 euro z rezervacijo na www.dirtyskunks.org, 24 eur na dan koncerta!