Live act

Bassline nation – petek, 23.09. ob 23h

“DubStep / Electro & Fidget House / Nu Breaks / Drum & Bass” DJ's / Visuals / Live Performance
HEX (Live!!!) (Slo) / Drum N Bass / Electro / Punk
www.hexband.com
Projekt je nastal, ko sta Max Power in Dahow prišla na idejo, da bi združila punk-rock z elektronsko glasbo, natančneje drum'n'bass-om. Max je v preteklosti aktivno sodeloval v različnih rockerskih skupinah, medtem ko je Dahow vodil projekte za stimulacijo mladih producentov na obali (Elektrofolp, Electronic beats itd.). Njegovi začetki produciranja elektronske glasbe segajo v leto 1998, nastopil pa je v vseh večjih klubih na primorskem, vključno z Ambasado Gavioli. Že po prvih vajah sta se odločila, da povabita zraven še MC Omis-a, raperja, ki s svojevrstnim energičnim stilom že leta navdušuje množice. Mnogi se ga spominjajo kot frontmana skupine Mi Familia.
Minilo je le nekaj mesecev in nastal je prvi single z naslovom ”Adrenaline”. Ker je skladba požela veliko zanimanja tako doma kot po svetu, so se, v sodelovanju z ekipo Fireflame, odločili posneti svoj prvi videospot. Spot se je vrtel na MTV Adria, skladbo pa je bilo moč slišati na različnih radio postajah. Kasneje je skupina izdala še EP z naslovom “Party Destruction”. Ta je vključeval istoimensko skladbo ter dubstep in house remiks. Začel se je niz nastopov pod imenom Elektromonster Tour 2010, med njimi Dan Mladosti v Portorožu, Jungle Flash v Komnu, Čipkarijo v Idriji itd.
A pošast trenutno ne spi, na vidiku je že nov album, na katerem bo moč slišati tudi razna sodelovanja z domačimi in tujimi glasbeniki.
+ HEX (DJ Set) / Drum N Bass
www.youtube.com/use​r/HexBandOfficial
DJ Kris Kylven (Fr/Fin) (Electro Shock) / DubStep / Electro & Fidget House / Nu breaks
www.myspace.com/Kyl​ven
http://soundcloud.com/kylv​en
DJ Nytrox (Slo) (Electro Shock) / DubStep / Electro & Fidget House / Nu breaks)
http://mixcloud.com/nytrox
http://soundcloud.com/nytr​ox
BS VJ SHOW
+ More T.B.A
Vstopnina: 6 eur do 24h / 7 eur