Koncerti

Ch0 x Indirekt: Klinika Denisa Kataneca + Before Time

Channel Zero & Indirekt predstavljata sodelovanje, v sklopu katerega nas bo prvič po nastopu na festivalu Ment in po izdaji čislanega albuma Jada Jada obiskala edinstvena hrvaška folk-rock zasedba Klinika Denisa Kataneca.

🏥 Klinika Denisa Kataneca 🏥 Before Time


+ 𝐊𝐋𝐈𝐍𝐈𝐊𝐀 𝐃𝐄𝐍𝐈𝐒𝐀 𝐊𝐀𝐓𝐀𝐍𝐄𝐂𝐀
Denisa Kataneca, enega prominentnejših hrvaških kantavtorjev zadnjih let, odlikujeta izredna pesniška moč ter motivi zloma, zanosa in melanholije, ki jih najdemo v njegovi poeziji. Ta nezgrešljivi vokal je z ljubljanskih odrov odmeval že v več različnih oblikah (v solo izvedbi, v okviru zasedbe Felon), tokrat pa bo svojo pesmarico predstavil v najudarnejši obliki do sedaj. S Kliniko Denisa Kataneca je leta 2020 izdal album Jada Jada, ki je požel slavospeve vseh regionalnih medijev, hrvaški Ravno do dna pa ga je okronal za najboljši regionalni album leta 2020. Nedolgo nazaj je izšel singl Vampiri, ki napoveduje izdajo novega albuma. Novi material bomo gotovo slišali tudi na odru Channela Zero, kjer nam bo Katančev introspektivni zagrebschmerz prav gotovo segel do srca.

“Trenutak kad već nakon prvog, a kamoli uzastopnog preslušavanja znate da stojite pred nečim monolitnim, gotovo prekretničkim” – Zoran Stajčić (Ravno Do Dna)

+ 𝐁𝐄𝐅𝐎𝐑𝐄 𝐓𝐈𝐌𝐄
Before Time je mlada indie rock zasedba, ki predstavlja enega izmed stebrov sodobne kamniške glasbene scene, čemur priča tudi njihova uvrstitev na nedavno izdano kompilacijo ProbahodniK. Z vključevanjem elementov funka in psihedelije v svojo glasbo zveni kot smiselno nadaljevanje novega vala slovenskega indieja, kar potrjuje tudi zmaga na 7. sezoni Špil lige v Kinu Šiška.

Vstopnina: 8€ v predprodaji, 10€ na dan dogodka
Vstopnice lahko kupite preko spleta ali na prodajnih mestih mojekarte.


𝘒𝘰𝘯𝘤𝘦𝘳𝘵 𝘴𝘰𝘧𝘪𝘯𝘢𝘯𝘤𝘪𝘳𝘢 𝘔𝘦𝘴𝘵𝘯𝘢 𝘰𝘣𝘤̌𝘪𝘯𝘢 𝘓𝘫𝘶𝘣𝘭𝘫𝘢𝘯𝘢 – 𝘰𝘥𝘥𝘦𝘭𝘦𝘬 𝘻𝘢 𝘬𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘰