Klubski večeri

4 Years Keep It Rollin w/ Ben Soundscape & Collette Warren (UK)

Spet v živo, face to face al back to back – četrta obletnica Keep It Rollin!

♾ Ben Soundscape (Intrigue Music/UK) ♾ Collette Warren (Intrigue Music, Carnelian Music/UK) ♾ Klepetz ♾ Sari ♾ Kian ♾ Fornax

Kot kaže, se bo končno zgodilo to, na kar čakamo že celo večnost! Vabljeni na četrto obletnico ustvarjanja enournih zgodbic na Radiu Nula in Radio Altr. Spet v živo, face to face al back to back.

Pridružil se nam bo prav poseben tandem iz Bristola – Ben Soundscape in Collette Warren. Whaaaaaaaaat!!! Definitivno nas čaka še en magičen večer – tako kot tisti prvi, še pomnite? 

Ben Soundscape

Že pri rosnih 17ih je prvič stopil v stik z glasbeno produkcijo. Leta 2002 je izdal svoj prvenec na založbi Blue Box. Nekateri ga bolj poznajo kot polovico dua The Insiders, kjer se je v produkciji čutil vpliv soula, funka in jazza, pa tja do house, techno in filmskih zvočnih posnetkov. Muziko je izdajal že na mnogih založbah, kot so Creative Source, Renegade Recordings, Metalheadz, 31 Records, Frontline, Defunked, Good Looking Records (kot Catch 22). Leta 2009 je zagnal svojo lastno založbo Intrigue music, na kateri nas konstantno zalaga z novimi rolerji. 

Collette Warren

Pevka/kantavtorica že praktično od malih nog. V drum & bass svetu je do danes sodelovala z mnogimi imeni, kot so recimo DJ Marky, Calibre, Skeptical, FD, Riya, Quadrant, Ink, The Insiders, Break, Utah Jazz, Random Movement, L-Side… na založbah, kot so Soul:r, Exit Records, Innerground, Commercial Suicide, V Recordings, Spearhead, CIA Deepkut, Intrigue in mnoge druge. Definitivno ena izmed bolj prepoznavnih dnb pevk na sceni!

Domače barve bodo z veseljem zastopali vaši hišni Keep It Rollin DJ-ji.

Vstopnina: 10€ < 24.00 > 12€