Klubski večeri

ZLATI GOL HAVBA PARTY

Zbrana družba, napočil je čas za veličastno vrnitev velike zabave, ki se lahko pohvali s kar 3 zaporednimi laskavimi titulami “uradna svetovna zabava leta”! 🥂🥂🥂

⚽️ Bushee ⚽️ DJ Emm ⚽️ DVS ⚽️ Fifchinho Bellezza ⚽️ Lil Ris ⚽️ Raketa ⚽️⚽️ Trinidad & DJ Ip Man


🎟 6 EUR

Prvo avgustovsko soboto se bo kotiček Metelkove spremenil v parkirišče – zabavišče. Veseljačenje se bo začelo že ob rani 19. uri z dobro staro HAVBA zabavo. Po nekaj urah bo iz kluba, obogatenega z ojačevalci, začela prihajati glasna glasba. To bo tudi začetek pobiranja simbolične vstopnine (6 evrotov). V klubu se bomo objestno zabavali do zgodnjega jutra z jagodnim glasbenim izborom prijateljev in prijateljic Zlatega gola.
🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘🚘
🤔 Morda se sprašujete, kaj pa “havba party” sploh pomen?
🧑‍🏫 Pa poglejmo v slovar slovenskih knjižnih imen!
🚘 Havba party – zabava, na kateri se skupina praviloma mladih ljudi zbere na prostem pod zvezdami in se zabava dolgo v noč. Mladi in manj mladi se vse pogosteje odločajo za tak način zabave. Glasba je precej glasna, havba partijci pa ob njej plešejo, pojejo, se glasno pogovarjajo, skratka zabavajo. Pije se različne, tudi alkoholne pijače. Ob avtih stojijo vreče za smeti, vanje se meče ogorke, prazne steklenice, pločevinke piva ter drugo, kar pač vanje sodi. Havba partiji imajo dolgoletno tradicijo in nič ne kaže, da se bliža njihov zaton.
🏆 ⓏⒶⒷⒶⓋⒶ ⓏⒶⒼⓄⓉⓄⓋⓁⒿⒺⓃⒶ 🏆
🎧 Dosedanjim epizodam najboljše radijske oddaje lahko prisluhnete tukaj.
🎨 Za podobo je kot običajno poskrbel hišni oblikovalec Zlatega gola, Emil Kozole. Večna slava mu na veke vekov!