Koncerti

Waste of Oxygen

Novopečeni event Waste of Oxygen združuje vzhajajoče mlade alternative hip hop izvajalce, ki bodo z elementi rapa, trapa, hyperpopa, dnb-ja in industriala stresli Channel Zero.

🩸 AMOS&ŠKAF 🩸 LSDS Collective in gosti 🩸 Minnite 🩸 NOTHUSA 🩸 NoKiltr


21.30 – AMOS&ŠKAF
22.30 – LSDS Collective in gosti
23.30 – Minnite

00.30 – 4.00 after w/ NOTHUSA & NoKiltr

Music policy – rap, industrial hip hop, electronic, trap, techno


Vstopnina: 5€ v predprodaji, 7€ na dan dogodka

Karte v predprodaji si lahko zagotovite pri vseh nastopajočih, na lsdscollective@gmail.com ali na 040 668 785 (Dan Grabnar). 


Poslušalce bosta ogrela hip hop mladca AMOS&ŠKAF, ki sta se s projektom Vidi ga in solo ustvarjanjem pokazala kot vodilna predstavnika hip hopa med najmlajšimi artisti.

Nadaljujeval bo vse bolj odmeven glasbeno-vizualni kolektiv LSDS, ki je na svoji založbi izdal singla PREROKBE in fs3 ter techno/acid EP MOSTOVI. V Gala Hali so navdušili z izvedbo svojih komadov z live bendom, tokrat pa bodo nastopili v bolj elektronski obliki z globljimi basi in ostrejšimi synthi .

Live act del eventa bo zaključil Minnite, underground reper, pevec in producent. Izdal je že 2 trap/underground albuma, na katerih je sodeloval z Niksonom, Žiganom Krajnčanom in drugimi. Trenutno sodeluje tudi s kolektivom LSDS in se od hip hopa odmika k podžanrom elektronske glasbe.

Na afterju boste lahko ob groovih techna in hard techna plesali s producentom in članom LSDS kolektiva NoKiltrjem in tršim techno producentom NOTHUSA, ki pravi da se vam bodo ob njegovih groovih stopili obrazi.