Koncerti

torek, 3. 10. ob 21.00 – BLASPHERIAN, INCARCERATION

Po štirih letih se s promocijo prihajajočega četrtega albuma, ki izide pri Dark Descent Records, v Evropo vračajo ameriški death-metalci Blaspherian. V death-metalskem dvojčku bodo prvič nastopali z nemško-brazilskimi Incarceration, katerih albumska novost je nujna. Obvezna udeležba za vsakega glasbenega ekstremneža, od stare Sepulture, Sadistic Intent, Nihilist do Incantation in Immolation.
BLASPHERIAN (death metal / ZDA) Z vrsto uspešnih izidov na založbah Deathgasm, Iron Bonehead in Blood Harvest se death-metalska entiteta vrača na Staro celino z novim, četrtim albumom, ki naj bi izšel pri koloradski založbi Dark Descent. Nujna udeležba za vse, ki poznate Incantation, Immolation in Deicide. Veste, kaj lahko pričakujete!
INCARCERATION (death metal / Brazilija, Nemčija) Po turnejah skozi 12 držav z bendi: Dead Congregation, Unaussprechlichen Kulten in Escarnium ter po udeležbah na festivalih, kot so: nemški Party San, danski Killtown, češki Obscene Extreme, nizozemski Incubate ter irski Siege of Limerick, Incarceration sledi promociji svojega novega albuma. Tokrat se predstavlja v dvočlanski zasedbi. Ubijalski death-metal napad za ljubitelje Repugnant in Repulsion.
Vstopnina: 8 eur