Koncerti

TM STEVENS & SHOCKA ZOOLOO, feat: Neil Zaza + TC Tolliver – torek, 26.2. ob 21h

Renomiran basist in funk legenda TM STEVENS in njegov band SHOCKA ZOOLOO (ZDA) – z Neilom Zazom na kitari in TC Tolliverjem na bobnih.
Kralj funk-metal bassa TM Stevens je s svojim fantastičnim bandom SHOCKA ZOOLOO eden najboljših basistov in izvajalcev vseh časov, prava ameriška legenda. Je institucija mogočnega zvoka bas kitare: zaslovel je kot član zasedb Jamesa Browna, igral pa tudi pri Joe Cockerju, Tini Turner, Steve Vaiju in kot redni član skupine The Pretenders. Igral je že z Madonno, Milesom Davisom, Jamesom Brownom (s komer je pel uspešnico “Living In America), Billyjem Joelom, Little Stevenom in drugimi. Velja za botra funk-basa, njegova odrska prezenca je udarna. S svojim fantastičnim groovom publiko drži v napetosti, s čudovito karizmo pa ljudi hitro osreči, zato se ti odzivajo v množicah.
Neil Zaza je mojster na melodični rock kitari. Njegove videe si je na Youtube ogledalo že več kot 2,5 milijona obiskovalcev. Delal je z Joe Satriani, Dweezil Zappo, Steve Vai, Yngwie Malmsteen ali Vinnie Moore in Steve in Mike Porcaro (Toto).

Fenomenalni TC Tolliver na bobnu je pravi »stroj«. Delal je s KISS oz. Lemmy Kilmister iz skupine Motörhead. Bil je tudi prvi bobnar zasedbe Shocka Zooloo in igral z Lonnie Liston Smithom oz. Ronnie Lawsom.
Čaka nas vrhunski „Metal-Funk Power-Groove”!
Vrata ob 21h, koncert ob 22h.
Vstopnina: 15 eur Možne so predhodne rezervacije!
http://www.youtube.com/watch?v=hp_mRJJ_A3U