Koncerti

SREČNA MLADINA (Slo), CHIKI LIKI TU-A (Slovaška) – nedelja, 20.11. ob 20h

Nedeljski koncert Srečne mladine in njihovih “slovaških bratov” Chiki liki tu-a! 20. november, ob 20-ih v Channel Zero (Metelkova, Ljuljana)
Srečna mladina bodo v okviru mednarodne medbandovske izmenjave k nam v goste pripeljali slovaško zasedbo Chiki liki tu-a, ki je Srečno mladino pred pol leta gostila na Slovaškem.
Chiki liki tu-a so zasedba, ki v svojem okolju uživa precej velik ugled, saj so ena vodilnih zasedb slovaške glasbene scene, ne samo na področju glasbene ustvarjalnosti ampak tudi kot organizatorji glasbenega programa raznih dogodkov in festivalov. Pri nas bodo gostovali v okviru njihove evropske turneje, na kateri so obiskali bratske zasedbe v državah od Anglije, Irske, Francije, Nemčije, Nizozemske, Avstrije, Madžarske, do Slovenije.
Po koncertu Chiki liki tu-a bo sledil še koncert domače Srečne mladine, ki bo v Channel Zeru obujala spomine na čase, ko je bil to njihov vadbeni prostor, scena za spot Roller-roller (http://youtu.be/SmbkMKD9yT0) in nenazadnje koncertni oder.
Ker koncert prirejamo v nedeljo 20. novembra, bomo s koncertom začeli že ob zgodnji 20. uri in tako posledično tudi zaključili ob ugledni večerni uri.
www.chikiliki.sk www.facebook.com/chikilikitua www.srecnamladina.si www.facebook.com/pages/Srecna-mladina/17829181879
Vstopnina: 8 eur