Klubski večeri

sobota, 16.1. ob 23.00 – Stiropor: LAKE HAZE (Crème Organization / PT)

Gonçalo Salgado je lizbonski producent in DJ, eden tistih, ki je odraščal v punk, metal in hardcore sceni dokler ga ni frend pred kakimi 10imi leti zvlekel na prvi parti. Od takrat raziskuje in nenehno ustvarja in pod psevdonimom Lake Haze oblikuje svoj prepoznaven lo-fi, zasanjan a energičen surov zvok. Njegov talent so prepoznali na londonski instituciji Unknown to the unknown ter na TLR-jevi kultni založbi Crème Organization, kjer ga po deljenem EP-ju z IVVVOm v začetku letošnjega leta, kmalu po premiernem nastopu v Ljubljani čaka solo izdaja.
Kockaste zastopa Filip “drzni miks” Ščekić, ki s svojimi okisanimi bombami in oddajo zadnji dve leti ustrahuje zagrebške rejverje, pred njim pa s Twitter blokado trepeta celo založba L.I.E.S. Za pridih avtohtonega z eno nogo v Tokyu in drugo v Logatcu skrbi Red Bull šef Kristjan Kroupa, za varnost konstrukcije pa seveda Schrauff.
Techno, acid, house v ne nujno tem vrstnem redu.
LAKE HAZE (Crème Organization / PT) SZCH (low income $quad / HR) Christian Kroupa (Farbwechsel) Schrauff (Elements, RŠ) ——————————– VJ: Mina Fina
Mixcloud I Soundcloud