Klubski večeri

Skakalnica

Skakalnica je serijalka za trše odvode techna. Noče biti medli Berghain-techno niti 1630 BPM hardcore.

🦿 Shekuza 🦿 Ion 🦿 Lowlander


Vstopnina: 8€ < 24.00 > 10€


Želi si udarnega, underground, groovy techna v ravno pravem tempu. Takemu za skakat. Ne za prestopat na mestu, ne za udarjat z nevidnim kladivom po zraku. Mogoče mal za hopsat, ampak predvsem za skakat. Tokrat v celoti z domačo ekipo, za plesno zajčjo publiko.

SHEKUZA
Shekuza je domači modularni guru, neizprosni interpret in zapeljevalec različnih floorov. Njegovi live in DJ seti so postali nepogrešljivi del slovenske klubske scene in to popolnoma upravičeno. Če ni v klubu, je skoraj sigurno v studiu, kjer vedno šraufa nek nov sound, nov komad, novo poslastico za klubsko plesišče.

ION
ION prihaja iz vzhajajočega techno kolektiva KLETKA, ki bazira v Škofji Loki. Ekipa je skrajno resna v tem kar počne in to počne tudi zelo vrhunsko. Ion bo definitivno neizprosen, a plesen s svojim izborom komadov v setu, saj so nanj najmočneje vplivali Shlømo , Daria Kolosova in Tham. Pazite se ga.

LOWLANDER
lowlander se je vrnil na elektronsko sceno z gradnjo lastnega modularnega syntha, ciljni sound je kmalu postal techno, zares navlekel pa se je na hard techno. S svojim novim, umazanim zvokom je hitro prejel potrditve pri založbah Italo Moderni (Adrian Marth), Trauma label (Robert Hoff), The Second Room. Njegove komade pa so pograbili in v svojih setih že uporabili Samantha Togni, DaxJ in celo Perc.