Klubski večeri

ReŠetanje: Andrej Pervanje & Damjan Manevski

ReŠetanje z Radiem Študent se vrača! Andrej Pervanje in Damjan Manevski bosta Channel Zero razplesala z raznolikimi glasbami z vsega sveta. Vse najboljše Metelkova! Vse najboljše Radio Študent!
Predstavila se bosta ustvarjalca dveh svežih oddaj na valovih Radia Študent. Mlad, a izkušen sodelavec glasbene redakcije Andrej Pervanje je v začetku leta z oddajo Trakovi časa poslušalstvo začel izobraževati o zapuščini popularne glasbe širom sveta, z novo sezono pa se pridružuje tudi ekipi legendarne oddaje Idealna godba, ki je na sporedu vsako nedeljo ob 21.30.
Damjan Manevski eter Radia Študent vsako soboto ob 23.00 v oddaji Laične mojstrovine polni z biseri DIY produkcije sveta rock’n’rolla in sorodnih kitarskih tradicij. Najbolj uživa v razkrivanju polpozabljenih arhivov in fascinantnih podtalnih velikanov tovrstnih muzik. Dan prej bo s solo projektom Rush to Relax izdal svoj prvi album
Seveda pa sta oba sukača izkušena glasbena opremljevalca in bosta v letu, ko Radio Študent praznuje 50 let, s pestrim glasbenim izborom brez dvoma poskrbela za odlično praznovanje 26. obletnice AKC Metelkova.
Vstopnina: 3€