Klubski večeri

Refresh: EQUISS (OSSX, US), Moska, DVS

Dober mesec po razpustnem razvratu Refresh pripravlja ekskluzivno gostovanje! Iz New Jerseyja v Channel prihaja EQUISS, ikona klubov ameriške vzhodne obale in ⅓ skupine OSSX.

EQUISS (OSSX, US) ⛽ MoskaDVS


🎟 Vstopnina: 10 € < 24.00 > 12 €


Iz New Jerseyja v Channel prihaja EQUISS, ikona klubov ameriške vzhodne obale in ⅓ skupine OSSX, odgovorne za zajetno število cheat code komadov, ki zadnja leta sprožajo evforične odzive na globalnih plesiščih, vključno s praktično vsakim Refreshem. Od kopice neizdanih lastnih draguljev do avtohtone Baltimore & Jersey club selekcije in korektne doze klasičnega jungla, breakbeata in garagea z infuzijo R&B senzibilitete – EQUISS zmore.

Zaključek bo tokrat v spretnih rokah energične Moske, ki za to priložnost v Ljubljano prihaja z Dunaja, uvod pa prevzema DVS s prvim Refresh solo setom po lanskem novembru.

Refresh je redna Channelova serialka, ki na plesišče vsak mesec dostavlja gosto dimno zaveso in barvito selekcijo klubskih ritmov: Garage, UK Funky, Baile Funk, Jersey & Baltimore Club, Grime, Dancehall, Jungle, Footwork in vse vmes.