Klubski večeri

Pre-event Keep In Mind 2022 w. PESSIMIST (UK)

En teden pred začetkom prve edicije festival Keep In Mind v Channel Zero prihaja dnb & jungle coprnik Pessimist.

🧠 Pessimist (Illian Tape, Blackest Ever Black | UK) 🧠 Shekuza (live) 🧠 Wichiwaka 🧠 Nitz


Music Policy: Techno / Electro / / Breaks / Drumnbass / Jungle / Hybrid / Experimental

Vstopnina: 10€ v predprodaji / 15€ na dan dogodka
Entrance fee: 10€ presale / 15€ at the door


Pessimist, s pravim imenom Kristian Jabs, izdaja glasbo od leta 2010. S svojim nenehnim razvojem si je v preteklih letih pridobil ugled na elektronski glasbeni sceni. S trdnimi koreninami na področju drum&bassa in jungla je Pessimist vplival ne le na sceno drum&bassa, temveč tudi na širšo skupnost elektronske glasbe. S svojim kritiško priznanim prvencem, ki je izšel pri založbi Blackest Ever Black, je Pessimist obračal glave in si pridobil jasno nekonformistično vizijo, s čimer si je izboril samostojen status in vplival na povsem novo generacijo eksperimentalnih Drum & Bass producentov in didžejev.

Medtem ko je vodil lastno založbo Pessimist Productions in soustanovil UVB-76 music, je Pessimist izdajal tudi pri založbah, kot so Blackest Ever Black, Osiris Music, Ilian Tape in legendarnih Drum & Bass založbah, kot sta Cylon Recordings in Renegade Hardware.

V njegovih DJ setih lahko pričakujete hibrid drum & bassa / jungla, tehna, ambient interlude in triphopa iz 90-ih let, kar je pravi prevod njegove produkcije in vplivov.