KoncertiLive act

Portal Ch0: Slowmotion Livestream

Slowmotion Livestream je producent elektronske glasbe z Vrhnike, ki je spomladi navdušil s triptihom izdaj za Beton Records.

Matevž Kovačič se je javnosti prvič predstavil s svojo zasedbo Apory Museum, ki je leta 2018 v okviru Klubskega maratona Radia Študent obredla slovenske odre. S solističnim projektom Slowmotion Livestream ustvarja raznoliko organsko elektronsko glasbo vse od ambientale do housa in predstavlja prepotrebno svežino na domači beatovski sceni. Odlikuje jo bogato slojenje in širok nabor zvokov, ki jih v tkalski maniri mojstrsko aranžira v zaključene celote.

“From Beak To Bone je debi svetovnih razsežnosti, ki je rezultat dolgoletnega piljenja v glasbenem udejstvovanju in priložnosti, ki jo je glasbeniku dal Beton. In to je šele začetek.”
– Dušan Bulajič, Radio ŠtudentPortal Ch0 je serija solističnih koncertov, ki z novo lokacijo dopolnjuje že vzpostavljeni seriji Terasa Ch0 in Parking Ch0. Nastopajoči je postavljen na hodnik med duri stavbe, v kateri se nahaja klub Channel Zero, občinstvo pa koncert opazuje z dvorišča Metelkove.

Koncert podpira Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo