Klubski večeri

ponedeljek, 9.2. ob 22.00 – DubLab: Banana Zvuk (Split / Hrv)

Banana Zvuk je splitski soundsystem, ki od leta 2006 dalje širi ljubezen v vseh oblikah roots glasbe. Izvajalski del ekipa sta DJ Luka (TBF) in MC/Selektor Yuri (ST!LLNESS / GOLEM / SINESTET). Splitski veseljaki se bavijo z raziskovanjem in promoviranjem ritmov, od reggaeja, hip-hopa, dancehalla, jungla in različnih mashupov. Radi imajo vesele in nabasirane dure z divjimi MC-ji. Enako so naklonjeni tako novim soundom, kot starim klasikam,
za katerimi posegajo, da vbrizgajo novo dozo adrenalina tekom celonočne zabave. V letih delovanja so se povezali in sodelovali z vsemi soundsystemi, ki jih lahko spremljate preko – www.reggae.hr – medija in na festivalih po vsej hrvaški in v sosednjih državah. Radi imajo vse kar imajo radi mladi in se vsakič znova veselijo starih srečanj in novih poznanstev. Zadnjih nekaj let delajo svoje mashupe, remixe in avtorske stvari, ki jih lahko preverite na soundcloud-u.
“Uživamo kadar se ljudje totalno odklopijo in se zabava spreobrne v nekontrolirane razsežnosti. To počnemo, da bi se ekipa z name zabavala in mi ostali v svetu pozitivnih vibracij”
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur