Klubski večeri

ponedeljek, 7.3. ob 22.00 – DubLab

Datumu primerno, saj se bliža 8.marec – Dan žena, smo tokrat v goste povabili žensko ekipo. Za vas na Dub Lab odru tokrat DJ SHOSHANA, DJANE SKYME & MADAMDUB.
Dj SHOSHANO je prijatelj pred leti brez vprašanja postavil za mikserje in tako se je začela njena pot. Na začetku je bila predana tršemu psihedeličnemu ritmu , zadnje čase pa se raje posveti umirjenemu ampak vseeno plesnemu ambientalu , ki nosi mešanico duba , etno zvoka ter obveznega psihedeličnega ritma.
DJANE SKYME (aka Didipoka) je didžejka že več kot 10 let, vmes je veliko prepotovala in bila pod vplivom različnih kultur, zato ima najraje fuzijo različnih stilov, kar se prepozna na njeni raznovrstni dub selekciji.
MADAMDUB (Dubomb Crew MB) – deep roots dub, digital dub, steppers in dubstep. DUBOMB je bil ustvarjen v začetku leta 2011, kot iniciativa dveh ljudi, ki sta imela željo pripeljati Dub glasbo v Maribor. V teh letih je nastalo okoli 40 Dubomb dogodkov s številnimi glasbenimi skupinami in DJ-ji. Crew pa ves ta čas deluje tudi kot DJ kolektiv. Predstavili so se že na mnogoštevilnih festivalih, dogodkih in prostorih kot so Overjam, Festival Lent, Dublab, Metelkova mesto, Jungle Flashu, Bass Campu, v Mediki Zagreb, v Salzburgu in mnogokje drugje. I Youtube
DubLab @ Facebook
Support: Reggae.si
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur