Koncerti

ponedeljek, 4. 12. ob 22.00 – DubLab live: WAITAPU

+ Support DJ L.T. (Ljubljanjah Vibes)
V istoimenskem alegorijskem romanu međimurskega pisatelja, svetovnega potnika in deklariranega antifašista Jože Horvata, Waitapu nastavlja mitsko mejo med naravnim in nadnaravnim,katero si le dovolj pogumni posamezniki dovolijo prečkati, se spustiti v raziskovanje neznanega in s tem premakniti meje ljudskih spoznanj in moči. Leta 2010 nastaja prvenec Bassonic Lodge, ki leto kasneje izide za francosko založbo Fresh Poulp Records. Naravna povezanost s francosko dub sceno in posledično vir inspiracije, zagotovi bendu špile po Franciji, Nemčiji in Avstriji. Ob pravem času nam bend predstavi novi album Hortus, ki je izšel v sodelovanju s tremi založbami hrvaško PDV, kanadsko lll In The Head Records in slovensko God Bless This Mess Records, v LP, CD in digitalnem formatu.
Hortus je premišljen konceptualni album o potovanju, na katerega se je bend opravil v raziskovanju novega zvokovja, istočasno pa jih ta pot pelje v obratno smer, k izvoru in njihovim koreninam, posledično pomiritev in združevanje sodobne prakso s tradicijo. inspiracija s francoskim dubom, psihedeličnim rockom in moderno bass glasbo na eni strani ter folkloro Međimurja (lat.Hortus Croatie) in deli Jože Horvata.
Hortus je namenjen vsem tistim, ki si dovolijo prečkati črto. Pred in po koncerti bomo poslušali glasbeno selekcijo Dj L.T.-ja iz ekipe Ljubljanjah Vibes.
DubLab: Facebook
I Mixcloud
Dubbing is a must!!! 

Vstopnina: 5 eur