Klubski večeri

ponedeljek, 30.11. ob 22.00 – DubLab: Dub Lab x Bass Pass

Dj SLAUKA, BANCHO, DOT, DubDiggerz
Bass Pass blog praznuje tretji rojstni dan! Seveda v družbi legendarnega Dub Lab-a (ki letos praznuje okroglo deseto obletnico!). Blog baziran v Ljubljani in v Londonu vam prinasa novičke z bass glasbene scene in predvsem video ter foto reportaže z najbolj bassy eventov. Tokrat pa vam bodo postregli z rojstnodnevnim eventom, ki bo še posebej .. well.. bass-y!

Iz UK-ja so zvabili DJko slovaških korenin, ki je svojo kariero trdno usidrala v Londonu:
DJ SLAUKA rola vinile že dobrih 10 let, ko je začela s svojo kariero v Londonu. Njena selekcija se vrti okoli ambientalne elektronike, hip hop-a, dub reggae-ja, steppas, UK bass-a, dubstepa, grima in jungla. Ljubezen do dubby dubstepa jo je pripeljala do vloge ene od ustanoviteljic Blackcat Soundsystem-a, kulturne združbe iz East Londona, natančneje Hackneyja. DJ Slauka že leta organizira mesečne evente pod imeni Melotronic in Dubratz, kamor pripelje široki spekter gostov. Bila je gostja na različnih radijskih oddajah po Londonu, in na mnogih festivalih; Bloc, Glade, Just Chill, Uprising. Kot največje vplive na njeno selekcijo DJ Slauka šteje Malo (DeepMedi) in Kromestara (NebulaMusic), in pa Kahn in Commodo, iz bolj svežih dubstep vod. Njen pozitivni vibe jo je popeljal po Evropi, kjer je bila gostja v Španiji, Italiji, Franciji, Bolgariji, Madžarski, Litvi in seveda njeni rodni Slovaški – tokrat pa se veseli svojega prvega nastopa v Sloveniji.
http://www.facebook.com/Black-Cat-Soundsystem-488719414473936

Domači support sestavljajo prijatelji Bass Pass-a: DOT (ReadWrite Music) in BANCHO (Radio Študent) in DubDiggerz (Bass Warz).
DubLab@Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur