Klubski večeri

ponedeljek, 28.09. ob 22.00 – DubLab: Basolovka

w. LionShine & SeleKta Cee
Basolovka je projekt nabasiranih eventov, katerih zvrsti obsegajo Reggae, Dub, Dancehall, Dnb, Jungle, Breakbeat in še kaj, odvisno v kakšni okolici se žurka odvija.
LionShine je DJ, ki se je rodil in odrasel v mali slovenski prestolnici. Močno simpatizira z Reggae kulturo, katere vpliv je povezal s študijem filozofije in skozi različne selekcije Duba, Reggaeja in Jungla poskuša pozitivno vplivati na bližnjo družbo. Rolal je že v mnogih ljubljanskih klubih in barih, kot so Centralna Postaja, Plac 33/45, Zoo, Kud-Trnfest ipd.
Na tokratni ediciji DubLaba lahko izpod njegovih prstov pričakujete veliko Duba, od Rootsa pa do modernega Steppersa, seveda pa ne bo ušel tudi kak Jungle in Reggae komad. I Mixcloud
SeleKta Cee je mlad DJ, prav tako iz Ljubljane. Njegova glasbena kariera se je začela v začetku leta 2012. Vse od takrat ga lahko slišite v vseh mogočih ljubljanskih klubih. Za gramofoni se velikokrat pridruži Pieru in Fu-ju, znanima pod skupnim imenom RootsInSession, ki sta prav tako njegova inspiracija, da je začel vrteti tovrstno glasbo. Njegovi glavni žanri mixanja se gibajo od Hip Hopa, Rnb-ja, Soula, Reggaeja, Dancehalla, Duba, Drum&Bassa in tudi BreakBeata. I Soundcloud
Enkrat mesečno pa LionShine, SeleKta Cee in DJ L.T. prevzemajo vlogo rezidentov v Centralni Postaji, kjer poteka live stream RootsInSession radijska oddaja vsak petek od 19h do 21h.
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur