Koncerti

ponedeljek, 26. 12. ob 22.00 – DubLab: RASTA SANTA w. BRO #5

DJ Support: Ras Levi (Roots, Reggae) Že tradicionalno bo BRO za konec leta postregel z decembrskim koncertom pod imenom Rasta Santa. Bro je glasbeni projekt za katerim stoji Mate Brodar in je nastajal, ko je bil še član dvojca Da Phenomena. Prvi album z naslovom Serious Reggae Deviations, ki ga je na pot pospremil singel Universe, je leta 2009 izšel kot priloga junijske izdaje revije RSQ. S svojo spremljevalno skupino The Towel Stealaz je nastopal na številnih reggae festivalih doma in na tujem, izjemno toplo so ga sprejeli na madžarskem, kjer je med drugim nastopil tudi na znamenitem Szigetu. Na zadnjem Dub Lab v letu 2016, nam bo poleg že več ali manj znanega železnega repertoarja predstavil tudi novi stvaritvi –
Njiva (žetvena pesem) in Zar ima neka… ?, za kateri sta na ogled tudi videospota, ki ju najdete v povezavi spodaj.
BRO so Mate Brodar – BRO (kitara, vokal) Karin Zemljič (vokal) Samo Pečar (bas kitara) Filip Vadnu (kitara) Matej Horvat – Mato (bobni)
Za ogrevanje pred koncertom in po koncertu bo poskrbel in vam ušesa s svojo roots-reggae selekcijo napolnil Ras Levi, rastafarijanec, ki je svojo ljubezen do jamajških ritmov našel že v poznih osemdesetih. Kot pravi sam, je na misiji izobraževanja preko glasbenih vibracij, na ta način širi jezik ljubezni, spoštovanja in enotnosti.
Vabljeni, saj se nam obeta pravi Rasta Santa party.
DubLab @ Facebook
Support: www.facebook.com/Reggae.si
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 5 eur