Koncerti

ponedeljek, 22.12. ob 22.00 – DubLab: RASTA SANTA PARTY w. BRO (live)

Support – OHOROHO
Mate Brodar a.k.a. BRO tokrat na tradicionalni 3. Rasta Santa Dub Lab prihaja ravno ob izzidu zadnjega singla iz svojega drugega albuma Smoods z naslovom All I want. Na istem albumu najdemo tudi kar nekaj dobro poznanih: Runaway, Lunanai, Razsta, …Bag ful of weed.. Po veliko odličnih in odmevnih koncertih (Sziget 2008,2013,Reggae camp LB27 Budapest, Soča Riversplash, Overjam festival…) je BRO že uveljavljeno ime v reggae krogih. Tokrat bomo priča koncertu štiri članske zasedbe:
Mate Bro – vokal, kitara Matej Horvat – bobni Beno Soršak – kitara Samo Pečar – bass
Na repertoarju se bodo znašle pesmi iz obeh BRO albumov, ki jih boste seveda lahko na koncertu kupili, poleg tega pa se bo na repertoarju znašla tudi kakšna žlahtna priredba. Na koncertu lahko pričakujemo nove komade in popolnoma prenovljen live set.
Kot se je zgodilo ob prvem obisku na Dub Labu bo koncert BRO tudi tokrat s svojo izbrano kolekcijo pospremil OHOROHO, ki s svojim glasbenim repertoarjem bazira na reggae-ju v vsej svoji razvejanosti pa vendar kdaj pa kdaj zaide tudi izven njegovih okvirjev. Poleg
sporočila o pravičnosti, enakosti, ljubezni in miru ter spoštovanju do narave, ki ga reggae nosi v besedilih, je pomemben element Ohoroho-vega glasbenega izbora tudi dub, ki je s svojim uplivom na glasbeno zgodovino že davno zapustil rodno jamajko in se zavlekel v vse pore dandanašnje globalne glasbene scene.

Vabljeni, saj se nam obeta pravi Rasta Santa party.
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 5 eur