Klubski večeri

ponedeljek, 2.3. ob 22.00 – DubLab: Chopstick Dubplate Live

Chopstick Dubplate je mednarodni kolektiv v zasedbi poznanih DJ-ev in producentov: Jacky Murda, Aries in Tuffist. Kolektiv znan po svojem jungle soundu in po kultnih vinilnih izdajah na katerih gostujejo renomirani vokalisti reggae scene. Izvajalci kot so: Mr. Williamz, Cheshire Cat, DaddyFreddy, Demolition Man, Top Cat, in YT, so samo del izvajalcev, ki gostujejo na njihovih izdajah. Njihov nastop je tehnično isti kot klasično dubiranje, še najbolj znan po tem je Mad Professor, ki ste ga imeli priložnost pred kratkm videti v Gala Hali. Od tod je tudi prišla ideja za njihove nastope v živo. Kombinacija dub tehnike in njihovega jungle sounda naredi njihov nastop posebno privlačnega. Z izbrano selekcijo nam bodo na Dub Labu predstavili njihovo dolgoletno delo v studiju, ki ga lahko preverite v spodnjih povezavah.
Support: Sheco & Shugaman (HR) SHECO je mlad pulski DJ, ki se z mixanjem ukvarja od konca leta 2010 naprej. Je clan vsem dobro poznanega Seasplash Pula Crew-ja, ter sodeluje pri organizaciji partyjev na katerih so nastopali mnogi znani in neznani DJ-i. V njegovih setih prevladuje D’n’B in Jungle, ob nastopih na lokalnih partyjih ter festivalih Seasplash in Outlook, beleži številne nastope v Zagrebu, Rijeki, Trstu, Ljubljani…
SHUGAMAN SELECTA – Puležan, ki je na sceni od leta 2005. Je urednik PulaP reggae oddaje na hrvaškem radiu Maestral, ki je na sporedu vsako suboto, selekcijo pa največkrat izbira med reggae ritmi od začetka pa do danes.
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur