Klubski večeri

ponedeljek, 17.11. ob 22.00 – DubLab: DOT & SKYME

Tokrat na DubLabu gostimo ženski dvojec DOT & SKYME.
DOT a.k.a. Natasha Musevic je ena izmed predstavnic ženskih dubstep producentk, poleg tega pa vodi tudi svojo glasbeno založbo in DJja. Je pionirka na ženski dubstep sceni, s Subeeno a.k.a. Sabino Piamenovo sta od leta 2007 skupaj vodili v Londonu bazirano založbo Immigrant Recordings. DOT je svojo glasbeno pot začela pri petih letih, ko je zaćela obiskovati šolo igranja klavirja. Pot jo je vodila k petju, njeno prvo sodelovanje je bilo z Ali En-om/Dalaj Eegol-om in s Srečno Mladino. Kmalu je začela producirati svoje ritme, zaljubila pa se je v drum and bass, zvok iz Londona.
V iskanju svežih zvokov se je pri osemnajstih preselila v London in se kmalu znašla na DMZ in FWD>> večerih, kar je spremenilo njeno življenje. Ko je nato dobila štipendijo Ministrstva za kulturo, ji je to omogočilo, da je lahko ostala v Londonu in začela s študijem na SAE institute, katerega je tudi uspešno zaključila leta 2008. Med njenim bivanjem v Londonu je med drugim oder delila z Dj-ji kot so Benga, D1, N-Type, Headhunter, Reso, Elemental, … njene komade so že takrat vrteli Mary Anne Hobbs, Kutz, Ramadanman, L.D, Chef,…
SKYME (aka Didipoka) je didžejka že 10.let, vmes je veliko prepotovala in bila pod vplivom različnih kultur,kar se pozna tudi na njeni glasbeni poti, kjer je skozi leta zamenjala različne stile: od psytrance-a, preko ethno muzike do chill outa. Vsa ta rast jo je pripeljala do tega, da se je pred tremi leti aktivneje prepustila Dubu in Dubstepu. Najraje ima fuzijo različnih stilov, kot so ethno dub in bolj underground produkcija dubstepa, kar odseva skozi svoje Dj-sete.
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur