Klubski večeri

ponedeljek, 14. 11. ob 22.00 – DubLab: PABLO RASTER (Live Dub Set) feat. ZAIRA ZEN


Pablo Raster je glasbenik, pevec in producent, ki je izdal že 7 albumov in nastopal na več kot 900 koncertih po vsej Europi kjer je delil oder z veliko znanimi umetniki dub glasbe ( Zion Train, Madaski, Vlastur, Dziga, Ricc Frost, Kg Man, Kasia Malenda…).
”Forever Dub” je njegov drugi solo album katerega bomo lahko slišali tudi na Dub Labu. Izšel 30. maja 2016 za založbo Elastica (www.elasticarecords.com) in vsebuje 12 digitalnih dub stepper komadov. Na albumu so sodelovali naslednji glasbeniki: Fikir Amlak, Marcello Coleman, AntZoni Rubio, Sandro Paradisi, Luigi Leoni, Alessandro Musco in Zaira Zen.
Najnovejši komad z naslovom ”Danger” je bil izdan pri znani francoski založbi ODGprod v sodelovanju s špansko pevko Zairo Zen in in italijanskim harmonikašem Sandrom Paradisijem (Art od Dub).
RasteR-jev live dub set je križišče elektronskih zvokov v kombinaciji z delay-ji, reverbi, phaserji in dub sirenami, ki naredijo vsak show edinstven in neponovljiv. Nastop je poln energije in predanosti. Na mikrofonu ga bo spremljala španska umetnica Zaira Zen, ki prav tako sodeluje na albumu. Facebook I Video I Soundcloud I Bandcamp
DubLab @ Facebook
Support: Reggae.si
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur