Klubski večeri

Ponedeljek, 10. 9. ob 21.00 – Dub Lab: Double Celebration w/ BRAMMA SHANTI (JAM)

Letos Dub Lab sezono začenjamo malo predčasno. Dvojno praznovanje nas je prepričalo, da ne bomo čakali in zato otvarjamo sezono kar 10.9. Naša predraga Metelkova praznuje že kar 25 let in spodobi se, da zažuramo v njeno čast! Ker datum sovpada s 30. rojstnim dnevom Jureta (Reggae.si), bomo dogodka združili v Dub Lab Double Celebration. Da bo slika popolna in bo Reggae.si ekipa kompletna, boste za mešalno mizo videli Brammo Shantija z Jamajke. Za podporo bo poskrbela ekipa Massive! platforme. Začeli bomo zgodaj (21.00) in tokrat prvič z live streamom oddaje Riddim Operator na Radiu Študent za ogrevanje, preden nam gostje zasukajo svoje plošče.
Bramma Jatta Shanti ni neznanka na naših tleh. Nastopil je že na Overjam International Reggae Festival pre-partyu v MMC MinK, kjer si je oder delil z skupino Raggalution, Exile Di Brave-om, Freedom Fighterssoundom in TminTafari Soundom. Bil je tudi gost pri družini JAMCOAST v Pub 33. Nastopal je tudi v Ljubljani, nazadnje z Mark Wonder Music in leto poprej z vokalistom skupine Suns of Dub, Jah Bamijem. Ne smemo pa seveda pozabiti nastopa na plaži Overjam International Reggae Festivala, kot tudi nastopa v oddaji LjubljanJah Vibes v Centralni postaji. Je tudi velik prijatelj in promotor Reggae.si portala, s katerim sodeluje že od začetka in je tako zelo vpet v slovensko reggae sceno. Poleg tega ustvarja oddajo Jamstyle na Renegade Radio, skupaj z DJ SENSIjem tvorita Golden Heights. Trenutno živi na Jamajki, a za Dub Lab Double Celebration bo priletel v Ljubljano in praznoval z nami!
Massive! je platforma za promocijo Soundsystem kulture v Sloveniji. Pohvalijo se lahko z lepim številom dogodkov, ki jih povečinoma podpre BORIS Sound System. Eden izmed uspešnejših dogodkov je bil Massive! Soundsystem Gathering, kjer so na enem dogodku zbrali vse slovenske sisteme. Na njihovih zabavah ne boste občutili pomanjkanja basa, naredijo pa enkrat letno tudi t.i. “LIVE” edicijo kamor so do sedaj povabili Raggalution, Site hlapce in Mantain. Nazadnje ko so gostovali pri nas, so seboj pripeljali tudi Narama. Platforma se konstantno razvija in je tako nedolgo nazaj postala tudi založba Massive! Sound Records, ki se lahko že pohvali z dvema izdajama. Za prvenec je poskrbel Koneski s svojim The Story of Dying Sun EP in pred kratkim še Satta Yard Sound System z Ambush.
Support: RiddimOperator Radioshow Massive! Reggae.SI
Vstopnina: 3€
Dubbing is a must! Dub Lab Mixcloud