Klubski večeri

petek, 4. 5. ob 22.00 – Dub Lab Special: Munchies Sound System + Intro: The Wild Citizen

Če še ne veste, mesec maj je rezerviran Munchiese! Že tretje leto zapored nam lepšajo ponedeljkove večere, a tokrat bo res specialno. Fantje končno uletavajo v polni bojni opremi, z lastnim soundom seveda!
Munchies Sound System je bil ustanovljen proti koncu leta 2013. Fantom ni dalo miru in tako so kmalu za tem nabavili svoje prve kište in feršterkerje ter se lotili dela. Sezono so odprli leta 2014, ko so se dobili s kolegi iz italijanskega sounda Rockers Dub Master in odigrali svoj prvi session, potem je šlo samo še navzgor. Kmalu za tem so si nadgradili sound s pomočjo veteranov hrvaške scene – Digitroni in italijanskimi Warrior Charge. Leta 2015 so začeli organizirati lastne partije v pulski Dub Areni. Na naboru imajo kopico live actov, odličnih selektorjev in sound systemov iz celotne Evrope. Vse to se je dogajalo in se še vedno dogaja v Klubu Uljanik v Puli.
Za malce boljšo predstavo – Munchiesi beležijo vrsto nastopov po Avstriji, Italiji, Srbiji, Sloveniji in seveda na regionalnih festivalih, kot so naprimer Zion Station, Overjam, Outlook, TOY, Seasplash festivala pa si tudi ne moremo predstavljati brez Soundsplash stagea, za katerega so odgovorni prav oni.
Pripravite se na pravi Sound System Style, z veliko efekti, sirenami, vokala in bassa, od rootsa do rub a duba in še naprej do UK steppersov inna Year 3000 Style!
Za ogrevanje in odlično dub izkušnjo bo poskrbel član BORIS Sound Systema (Massive!) – The W!ld Citizen.
Munchies Sound System Soundcloud, The Wild Citizen Mixcloud
Dubbing is a must! Vstopnina: 5€ do polnoči / 7€