Klubski večeri

petek, 29.4. ob 24.00 – Stiropor & Mimoza: 33.10.3402 (L.I.E.S. rec)

Ob posebni priložnosti mednarodnega dneva plesa (!) se združujemo z nam sorodnim kolektivom in s stabilno domačo podporo predstavljamo dva posebneža bivše Juge, 33.10.3402 in Strahinjo Arbutino!
Za enigmatičnim imenom 33.10.3402 se skriva Nenad Marković, beograjski DJ in producent ter agilni študent zvočnega oblikovanja in član ekipe Parrish Monsters. Leta 2012 je izdal prvenec pri nemški založbi Kunstkopf, v naslednjih letih pa še štiri plošče pri newyorški ESP Institute. Tem je sledila dolgometražna izdaja Kayto pri diskoidni Internasjonal, ki jo krmari Prins Thomas, pred kratkim pa še prva izdaja za založbo Rona Morellija, L.I.E.S.!
Strahinja Arbutina je producent in soustanovitelj zagrebškega kolektiva low income $quad. Dlje časa že ustvarja lastno izvirno različico klubske glasbe, mračen in distorziran techno, redno pospremljen s konceptualno vizualno komponento. Nedavno je izdal EP “Stop The War In Croatia” za ameriško založbo Always Human Tapes, šušlja pa se o prihajajočem debutu na sublejblu TLR-jeve Crème Organization.
Channel Zero, 00 – 06 33.10.3402 (L.I.E.S., ESP Institute // BG) STRAHINJA ARBUTINA live (low income $quad // ZG) SCHRAUFF (RŠ, Elements) VUKA (Gumitwist)
Stiropor
&
Mimoza
Prispevek: 5 – predprodaja @ Pritličje
7 – pred 1h @ Ch0 8 – po 1h @ Ch0