Klubski večeri

petek, 28. 4. ob 23.00 – Frag::ments x d:light x LiquiFi w/ VILLEM (Spearhead, Metalheadz, C.I.A. / UK)

Aprilska drum’n’bass edicija je že pečena in kar komaj čaka, da skoči iz pečice in zatrese floor – rahli biskvit lokalnih Disc Jockeyjev (Frag::ments, LiquiFi & d:light) oblit s sladkim navdušenjem in z veliko sočno češnjo na vrhu! In z veliko sočno češnjo imamo v mislih eno izmed vodilnih postav liquid dramenbejsa – Villema (Spearhead Records, Metalheadz, C.I.A.)!
Angleški DJ in producent Andrew Wilson aka Villem je začel svojo glasbeno popotovanje v Ipswichu s kasetami z zgodnjim raveom. Pot ga je nato peljala v Bristol, kjer je študiral glasbeno teorijo in kompozicijo ter v roke prijel marsikateri glasbeni inštrument. Tako se je počasi ustvarjanje glasbe na Playstationu skupaj z bratom Benom (znanim pod DJ imenom Fields) prelevilo v klesanje svojega lastnega imena v kamniti zid dramenbejsa. Poleg trdega dela vloženega v solo kariero pa nikakor ne moremo mimo mnogih glasbenih sodelovanj – manjših, kakor tudi večjih. Skupaj z bratom sta postala dve polovici bolj temačnega dua pod imenom Mute ter skupaj z Makom, prijateljem iz najstniških let, postavila na noge založbo Utopia Music – ideja in dolgoletna želja Maka. Še eno sodelovanje, ki ga ne smemo pozabiti omeniti je The Vanguard Project, kjer skupaj s kraljem liquid dramenbejsa – BCeejem ustvarjata takšne in drugačne poslastice. Glasbene umetnine izpod Villemovih rok odsevajo njegovo raznolikost, talent in strast do synthov, funka ter me drugim vsekakor do nežnega bassa. Tole bo res eno slastno doživetje že skoraj na robu sladkorne!
Lineup: VILLEM (Spearhead Records, Metalheadz, C.I.A. / UK) I Soundcloud Klepetz (d:light) Dub Tone (d:light) MidAir (LiquiFi) Trdee (LiquiFi) Dirtyspeakerz (::) Sunneh (::) Riba (::)
Visuals by 5237
Soundcloud + Mixcloud: https://www.mixcloud.com/dlightkru https://soundcloud.com/trdee https://soundcloud.com/midairdnb http://soundcloud.com/dirtyspeakerz https://www.mixcloud.com/meet-up-dnb/meet-up-mix-no-6-sunneh-fragments
Music Policy: LIQUID FUNK / DRUM’N’BASS
Vstopnina: 7 eur do 24h / 8 eur