Klubski večeri

Petek, 25. 1. ob 23.00 – SUBØ: Tigerbalm w. Moleskin

SUBØ po uspešnem decembrskem zaključku v novo leto vstopa s svežimi močmi. Pripravite se na naslednjo v vrsti noči bangerjev brez omejitev – z izredno zanimivim londonskim gostom, domačim mladim upom in utečeno rezidenčno ekipo!
MOLESKIN (Goon Club Allstars, UK) MONDIJALE TERRANIGMA DVS
VJ 5237
Na januarskem SUBØ se bo ekipi Tigerbalm pridružil Moleskin, eden tistih londonskih producentov, ki so s spajanjem grima, hip hopa, uk funkyja, housa in baltimore&jersey cluba v prvi polovici desetletja na novo definirali zvok britanske prestolnice. A soustanovitelja založbe Goon Club Allstars, ki je leta 2013 kot strela z jasnega udarila z monumentalnim MssingNo-jevim “XE2”, 2 leti kasneje pa z Rudeboyz in DJ Lagom kot prva Evropi predstavila južnoafriški fenomen gqom, smo v Ljubljano povabili predvsem kot vsestranskega DJ-ja s prepoznavnim stilom in zavidljivim glasbenim razponom. O tem, da ima Moleskin izurjeno uho za vrsto različnih žanrov in dober nos za odkrivanje skritih draguljev, tako ne priča le njegova lastna produkcija, temveč tudi leta rezidenc na Rinse FM in Radar Radiu, triptih Boiler Roomov in vrsta nastopov po londonskih klubih, med drugim serija zabav Sambuka Dance, plod sodelovanja Goon Club Allstars s somišljeniki iz ekip Swing Ting in HDD.
Januarsko zasedbo ob Tigerbalm inventarju Terranigma & DVS & 5237 zaokrožuje obetavni novinec Mondijale. We Been Ready!
Vstopnina: 4€, 6€ po polnoči
SUBØ je mesečna serija klubskih dogodkov v klubu Channel Zero, namenjena promociji širokega spektra basovsko usmerjenih ritmov s poudarkom na svežini in raznolikosti aktualne elektronike.