Klubski večeri

Petek, 21. 12. ob 22.00 – Dubwise Massive! with Dubbing Sun Sound System (AT)

DUBBING SUN SOUNDSYSTEM (AT)
 King D (DUBBING SUN SOUNDSYSTEM)
 Dr.Bancho (RiddimOperator Radioshow)
 The Wild Citizen (BORIS Sound System, Massive!)


Slovenija hoče še prave sound system glasbe in Massive! vam v sodelavnju z Dub Labom ponuja prav to! Channel Zero ponosno predstavlja Dubwise Massive! With Dubbing Sun SOUND SYSTEM.
Tokrat smo povabili ne le gosta, ki vam bo vrtel glasbo, temveč kar celoten sound system. S svojimi zvočniki prvič v Slovenijo prihajajo Dubbing Sun! Le za ta večer bodo iz rodne Avstrije prišli s svojim sound systemom, pretresli klub in ga napolnili z bassom ter pozitivnimi vibracijami!
Na odru se jim bo pridružil tudi edini doktor slovenske reggae scene Dr. Bancho, ki vam bo s svojo vinilno selekcijo pričaral pristno jamajško “yard” vzdušje sredi Ljubljane. Dr. Bancho je tudi sourednik reggae oddaje RiddimOperator Radioshow, ki je na sporedu vsak ponedeljek na Radiu Študent. Seveda pa ni prave Massive! zabave brez The Wild C!tizena, člana BORIS Sound System kolektiva, enega izmed ustanoviteljev platforme Massive!, protagonista DeepEnd založbe in zabav. Je ena najdejavnejših figur slovenske reggae / dub scene in velik sound system fanatik!
Dubbing Sun Sound System so prvotno ustanovili in zgradili Gertze, Dubvid & Pupa Strav, kasneje pa se jim je pridružil MC Kol.ee a.k.a. King D. Čedalje bolj uveljavljen system s svojim prepoznavnim jamajškim reggae / dub slogom, ki mu radi primešajo različne bass žanre ter seveda lastno prepoznavno steppas produkcijo, skrbi za polne klube in plesišča širom Evrope. V zadnjih letih so glasbo izdali na več založbah, kot so Lion Charge Records, WAR series, Whodem Sound, Dubatriation, Pressed Records, Dub Descendants, Archetype Records, Albion Collective … Ob tem pa seveda izdajajo tudi na lastni založbi Dubbing Sun Records. Sodelovali so z glasbeniki, kot so digid, Bukkha, J.Robinson Whodemsound, D-OPERATION DROP, Mowty Mahlyka, Full Dub, Lutan Fyah, Clinton Sly, Bunnington Judah in Addis Pablo.
Vstopnina: 4€, 6€ po polnoči