Klubski večeri

petek, 21. 10. ob 23.00 – Beat from Badsville!

Rockabilly, Neo-Rockabilly, Psychobilly, Rhythm’n’Blues, Surf Rock
Prvič v klubu Channel Zero se bo s svojo glasbo predstavil DJ Martin13. Martin13 je stari znanec
Metelkove, saj je s svojim rolanjem začel v klubu Gromka. Skozi leta, ki so sledila je svojo strast do glasbe kazal v skoraj vseh pomembnejših ljubljanskih klubih in bil večkrat povabljen v tujino, Z zbiranjem in raziskovanje glasbe se ukvarja že od mladih let, je avtor oddaje Na Gramofonu, ki jo lahko slišite na Radiu Terminal in na Mixcloudu,
in ustanovitelj glasbene založbe Martin’s Garage, ki je dom skupin EightBomb, The Star Time Playboys, The Bananas in The Test Pilots.
Večer
Beat from Badsville bo posvečen skupini The Cramps. 21. oktober je rojstni dan enega od kraljev rock ‘n’ rolla Luxa Interiorja, ki bi, če bi bil še živ, praznoval svoj 70. rojstni dan. Lux je s
svojo ženo Poison Ivy skupino The Cramps ustanovil leta 1976, torej 40 let nazaj. Pečat, ki so ga The Cramps pustili na glasbi je neizbrisen!
Beat from Badsville bo večer primitivnega in umazanega rock ‘n’ rolla, kjer bodo prevladovali divji ritmi in glasne kitare bandov kot so Gene Vincent & His Blue Caps, Johnny Burnette & His Rock ‘n’ Roll Trio, The Cramps, The Sonics, Iggy & The Stooges, Bunker Hill, The Meteors in drugih sodobnikov, vzornikov in sledilcev skupine The Cramps.
Vstopnina: 5 eur