Klubski večeri

petek, 16. 2. ob 23.00 – Elektroliza: DJ ASSAULT

DJ ASSAULT (Jefferson Ave. LLC / Detroit) XED (Crobot Crew)
BAKTO (Tekk Djz, Tetkine Radosti, JBE)
OCULAR (Elektroliza)
— Dolgoletna klubska serialka Elektroliza bo ponovno poskrbela za visoko naelektreno ozračje; v goste končno prihaja ghettotech prvak DJ Assault! Za primerno temperaturo na plesišču bodo za garmofoni skrbeli serviserji Xed, Ocular in Bakto.
Craig Adams, producent in DJ ter strastni zbiratelj plošč od malih nog, brez katerega detroitska plesna glasba ne bi bila popolna, je namreč ob boku z DJ Godfatherjem (spomnimo se njegovega nepozabnega gostovanja leta 2010) inovator glasbenega žanra ghettotech oz. t.i. “booty” glasbe. Sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja sta namreč ustvarila edinstveni glasbeni slog, ki je spojil koščke glasbene kulture okoli njiju. Techno in electro iz Detroita, house iz bližnjega Chicaga, bass iz Miamija in pa ulični hip hop sta začinila sočnimi, neposrednimi in občasno pornografsko obarvanimi besedili.
DJ Assault je izjemno kreativen in namensko zabaven avtor. V dvajsetih letih delovanja je nanizal izredno bogato produkcijo z več kot 800 izdanimi skladbami, ki so izšle pretežno pri založbah Electrofunk, Assault Rifle in kasneje na lastni Jefferson Ave. V sodelovanju s producentom “Mr De”, s katerim sta sodelovala do leta 2000, je navrgel vplivni techno himni ”Crank This Mutha” in “Technofreak”, širšo prepoznavnost pa je leta 1997 dosegel z albumom “Belle Isle Tech” in hitoma “ Ass N Titties” in “Sex on the Beach”. Tudi mnoge izdaje, ki so sledile do danes, ostajajo nesporni favoriti številnih elektronskih zabav in “vročih” klubov. Nenazadnje – These are “tracks to make ur panties wet.” 😉
Facebook dogodek Vstopnina: 8 eur do 24h / 10 eur

http://www.youtube.com/watch?v=WDPIebZywzg