Klubski večeri

Petek, 14. 9. ob 21.00 – Basolovka

Roots In Session DJ Verso Spencah
(Bass Fighters) Mixxle
(VibeDepartment Kru) LionShine
(LjubljanJah Vibes) Dj L.T.
(LjubljanJah Vibes) Ibro (Ibou Joof)
BASOLOVKA je projekt nabasiranih dogodkov, ki obsegajo drum & bass, dancehall, jungle, breaks, dub in vse sorodne žanre, ki sovpadajo z okolico, v kateri se event odvija.
V središče dogajanja uletavajo pionirji slovenske basovske scene RootsInSession, ki so pri nas začeli s fuzijo tovrstnih žanrov že v daljnem letu 2000. Pridružil se nam bo slovenski dancehall ambasador Dj Verso, prav tako ne bosta manjkala Dj. L.T. in LionShine iz LjubljanJah Vibes, poleg njiju pa se bo ekipi pridružil še vokalist Ibro. Ker prave Basolovke ni brez težkega bobna in basa, tokrat te barve zastopa še mladi princ neurofunk scene iz Bass Fighters ekipe, ki ga poznamo pod imenom Dj Spencah. Seveda pa vsaka zgodba potrebuje svoj zaključek in tega nam bo tokrat zagotovil dolgoletni veteran Mixxle, ki bo predstavljal barve Vibe Departement kruja, ki vsako leto organizira DnB Konferenco.
Sedem DJev bo tako iz petih različnih bass okrožij rolalo celo noč, da bodo zadostili nabasirani enakopravnosti med vsemi prisotnimi. Večer se bo začel prej kot ponavadi, zato v petek čimprej zaključite domača opravila in pridite na Meto!
Vstopnina: 5€, 8€ po polnoči Facebook event
BASOLOVKA is a project of bass events, which include drum & bass, dancehall, jungle, breaks, dub, and all related genres coinciding with the environment in which the event takes place.
Bass is our case!