Klubski večeri

Petek, 14. 6. ob 23.00 – Dub Lab: Escape the City Festival pre-party

V sklopu Dub Laba v Ljubljani predstavljamo novi festival u regiji, Escape The City – Eco, Art & Soundsystem Gatheriing, ki se bo odvijal v Barbarigi (Istra) od 24.07 do 28.07.
Organizatorji festivala in stari znanci Dub Lab družine – Munchies Soundsystem – se s podporo platforme Massive! vračajo v Ljubljano s celim sound systemom.  Tako bodo skupaj z domačo podporo The Wild Citizenom predstavili idejo in glasbo, ki jo boste lahko poleti doživeli v zavetju gozdička zraven morja, v Barbarigi.
Ideja, na kateri sloni mali festival, je spoj modernega in tradicionalnega, umetnosti in narave, ter društvene aktivnosti in zabave!

 Obljubljamo, da se letos pripravlja zanimiv dogodek, ki bo trajal 4 dni in bo postregel z raznolikim dnevnim programom, cirkuškimi delavnicami,
 velikim številom raznovrstnih dejavosti in poučnimi predavanji, kinom pod milim nebom … Poskrbljeno bo tudi za zabavni in edukativni program za najmlajše, kot tudi seveda za glasbeni program z mednarodnimi in domačim reggae-dub legendami, ki so obeležile naše Soundsystem potovanje! 

Eden od glavnih ciljev našega festivala je zbrati vse prijatelje in podpornike ter nas povezati v skupnem delovanju in cilju – graditi na skupnosti, ki bo temeljila na solidarnosti, prijateljstvu, slogi in tako skupaj premostiti izmišljene prepreke, ki nas razdvajajo.
Vstopnina: 5€
Dubbing is a must!!!