Klubski večeri

petek, 14. 4. ob 23.00 – MoDem Festival pre-party with Daksinamurti

Prvi pomladni dan je za nami in čas je, da v Mamini Magični kuhinji zopet prižgemo ogenj, pristavimo lonce ter začnemo kuhati čarobne napitke. Ker pa to delo ni prav lahko, saj ste gosti kuhinje navajeni posebnih okusov, so mami na pomoč priskočili čarovniki iz sosednjega loga, kjer na čarobni lokaciji že 5. leto zapored čarajo in uspešno gostijo vedno večje število ljudi z vseh strani sveta. Tam je zbor vseh magov, vil in vilenjakov, čarobnih vodnih bitij ter mogočnih gozdnih živali. Ob reki Mrežnici je čaroben kotiček, ki se rasteza ob reki ter skozi gozdove, kjer vsa čarobna bitja plešejo svoj ples pod zvezdami.
Ta čaroben kotiček poznamo pod imenom MODEM Festival.
Mami’s Magic ter MoDem ponosno predstavljamo prvi nastop DAKSINAMURTI–ja v Sloveniji.
DAKSINAMURTI je Psihedelični Trance umetnik ter etnolog iz Marburga v Nemčiji. Na sceni je več kot desetletje in to ne samo kod Dj, zraven je še solastnik Sangoma ter Timecode založbe ter producent Live act-a Android Spirit. Kot etnolog je konec 90 odkril, kar so imenovali Goa trance na plažah Indije, kjer je razvil raznolik okus ter obenem preučeval učinke te umsko gibalne glasbe na človeško telo.

Daksinamurti raje igra podaljšane sete , ki so postavljeni daleč od predvidljivega ter stereotipnega v želji, da kreira barvito zgodbo, ki je primerna za plesišče ob katerikoli uri. Njegovi seti so pripravljeni tako , da vas iz temne noči pripeljejo v čudovito svetlobo. I Soundcloud I Mixcloud
Pripravite se na barvito potovanje skozi energični psihedelični trance z močnim bitom, organsko plemenskim zvokom ter sem in tja z brezčasno GOA melodijo v gozdni preobleki.
Domača ekipa, ki mu bo stala ob strani skozi noč :
Krištof
Sinonimus
Tsujo Twitch
Deco& Visuals kot vedno najboljši čarovniki univerze Mushroom Magic Lights.
Vstopnina: 10 eur do 24h / 12 eur