Klubski večeri

petek, 12.6. ob 23.00 – Mami’s Magic

Poletje se bliža in z njo festivalska sezona. Zaključek klubske sezone je pred nami in prav je, da jo končamo z domačimi sukalci diskov. Tokrat nam bodo večer krajšali Tsujo Twitch, Nexetuku in Djurich.
Tsujo Twitch je na sceni že več kot 10 let. Njegov doprinos k naši mali a srčni psy skupnosti je velik. Kot rezident v K4 je sodeloval z svetovnimi artisti, kasneje pa tudi sestavni del Audiodevlish organizacije. Njegove izkušnje nabrane v vseh teh letih pa zadnje čase predstavlja kot Mami’s Magic rezident. Njegov stil je unikaten in nas nikoli ne razočara.
Djurich je na psy sceni aktiven kot dj in organizator. Začel na Mostovni z eventi Monster dance, bil dve leti pod založbo Dream project, sedaj pa je sam svoj gospodar., saj pripravlja svoj prvenec Monster Dance. Sodeloval in nastopal je s svetovnimi imeni psy zvokov, kot so Fobi, Phobos, Phase, Dharma, N.e.S,…
Nexetuku je mlada moč, ki je svojo pot začel kot vneti plesalec in poslušalec psy-a. Kaj kmalu pa je tudi sam začel eksperimentirati z rolanjem in hitro padel v magijo psy-trance glasbe .
Prepare The Shoes & Let’s Dance 😉
Za vidna čutila bo kot vedno poskrbela najboljša ekipa Mushroom Magic lights.
Vstopnina: 7 eur