Koncerti

petek, 10.6. ob 21.00 – SWEET SORROW, DEMUTILATED

Ekipa E.G. ima tokrat za vse nas pripravljeno prav posebno presnečenje. Prvič, preden se v studio zapre in posname album, se nam bo predstavil klasični death-m. peterec Demutilated, ki spaja člane znanih zasedb, po abecednem redu: Dickless Tracy, Negligence, Scaffold in Sweet Sorrow … Slednji, melodičnejši, je v novejši postavi že pripravljen, da ga spustite z verige in dogodek odpira ob 21ti uri. Po koncertu glasbo vrtijo člani benda skupaj z rezident-pistoljeri E.G.
Demutilated: kitara: Gorazd Maček – Mačk bas: Jan Švigelj – Jay bobni: Peter Gale – Rope kitara: Peter Carič – Pers vokal: Tomi Cepanec – Tzepo
Rohnenje, grmenje in pokanje klasično-death-metalskega kalibra lahko pričakujemo od naslednje domače peterice, ki
združuje člane različnih zasedb od Dickless Tracy, Negligence, Scaffold do Sweet Sorrow. Na ta, zombijski večer nam kanibalski kvintet ponuja šopek krvavih, okuženih in razmesarjenih pesmi, ki se v Vas razrastejo kot smrtonosni virus. Pridite, poveselite se, no malo, kajti kasneje se boste okužili z Demutilated!
Sweet Sorrow bas: Gorazd Maček – Mačk kitara: Jan Švigelj – Jay bobni: Peter Gale – Rope kitara: Peter Carič – Pers vokal: Robert Šercer – Šeri
Včasih morata preteči kar dve dekadi, da se izgubljeni elementi narave spojijo nazaj na svoje mesto. In tako se je v dolgo dremajočo, a regenerirano, nordijsko zver melodičnih death-metalskih čekanov in utrjenih težkorokovskih udov zopet naselila volja do preživetja v urbani divjini hrupa. Kot anakonda se vleče po temnini nočnih ulic mraka ter straži pred vrati v mogočno onostranstvo plemenske pradavnine. Poganke in pogani, Sweet Sorrow!
Vstopnina: 5 eur