Klubski večeri

Outlook Festival Launch Party: DJ Madd – petek, 17.5. ob 23h

Outlook Festival se bo v okviru warm up partyjev ustavil tudi v klubu Channel Zero, kjer pod okriljem DubLaba gostimo vplivnega DJ-a in producenta iz Bristola – DJ Madda!
DJ Madd je svojo pot začel daleč od otoške bass scene, in sicer v drum’n’bass vodah rodne Madžarske, natančneje v Budimpešti. Nedolgo zatem je z odkritjem dubstepa hitro zajahal prvi val producentov in se konkretno zasidral v sceni kot eden perspektivnejših dubstep producentov, kar dokazujejo precej hude izdaje na založbah, kot so Subway, Black Box, Boka in Tube 10. V letu 2012 je izdal svoj dolgometražni prvenec The Real & The Shadow na založbi Blackbox, ki je bil
po mnenju mnogih ena izmed boljših plat lanskega leta. Na njej razkaže vse svoje produkcijske karakteristike, ki jih najlažje opišemo kot ”dungeon sound” oziroma kar ”dark & deep”, v katerih je prisoten tako značilen DJ Maddov drive kot nepogrešljive bass linije – te pa pridejo do izraza šele v klubskem kontekstu z dobrim ozvočenjem.

Njegova vsestranska drža ga odlikuje tudi kot dobrega DJ-a, saj njegovi seti temeljijo na čvrstih dubstep deeponarjih, prav tako mu nista tuja ne dub & reggae ali občasni drum’n’bass eskapizmi. Za domač DJ-support smo tokrat povabili mladega Bartillierja iz kolektiva CUF, vsestranskega Cookieja iz kolektiva Vibe Department ter rezidenta bass/dubstep DubLab dogodkov Sunneha & Freeversa.
Outlook festival na Hrvaškem v Puli se bo odvil že šesto leto zapored kot vodilni bass festival v Evropi. Največji in najmočnejši festival s tovrstno glasbo se odvija na idiličnem prostoru zapuščene italjanske vojaške utrdbe Fort Punta Christo, ki vsako leto privabi večtisočglavo množico iz področja celotne Evrope. Zaradi sosedstva s Slovenijo ponuja ob koncu poletja odlično alternativo vsem večjim evropskim festivalom in z živahno dinamiko, ugodno lokacijo ter enkratnim line-upom nastopajočih ponuja odlično festivalsko izkušnjo.
Line Up: DJ Madd (Blackbox) Cookie (Vibe Department) Bartillier (CUF) Sunneh & Freeverse (Krunch it!!)
Vstopnina: 6 eur