Koncerti

Neuromancer, In Heaven, Nimaš izbire

Dirty Skunks predstavljajo kombinirani dogodek v klubih Channel Zero in Gala Hala.

🦨 Neuromancer🦨 In Heaven🦨 Nimaš izbire (Gab198, Fujita Pinnacle)


Channel Zero:
19.00 – Vrata
20.00 – In Heaven 
21.45 – Neuromancer
23.30 – Nimaš izbire (Gab198, Fujita Pinnacle)

Gala Hala:
19.00 – Vrata
19.30 – Nomark
20.40 – SBO
22.30 – Within Destruction


NEUROMANCER nas s temačno Darksynth elektroniko in nostalgično Synthwave melodiko teleportira v obdobje znanstveno fantastičnih filmskih klasik osemdesetih let prejšnjega stoletja. Moderna retro svežina na domači sceni.

IN HEAVEN je depressioncore zasedba, katera ima pod svojim imenom 3 izdaje. Zdrožujejo Trap, Deathcore, Hip-hop in Lofi elemente, medtem, ko liricistično prikazujejo bitko z lastnim obstojem.

Neopisljiva z žanri znanimi navadnemu smrtniku, se iz svetovne prestolnice razvrata izključno za en eksploziven večer na domače igrišče Channel Zera vračata FUJITA PINNACLE in GAB198. Domači sceni znana kot gostitelja klubskih eventov kolektiva Nimaš Izbire, sta si zadnja leta ustvarila ime z zastopanjem radikalnejših rejverskih odvodov kot so in gabber, jungle, eurodance, happy hardcore, nitecore, post-club, hardtek… Njihovo pojavnost morda najbolje opišemo kot outsiderski internet rejv, kjer se mirijada različnih vplivov in mladinskih subkultur spaja v hiperaktivni trendovsko-zavračajoči sodobni klubski večer.

Fujita Pinnacle: trenutno aktiven na evropski alternativni radijski sceni, je med drugim nedavno gostoval na Hör Berlin, Operator in Cashmere radijih. Za njegove nastope in komade je značilno mešanje old-school rave zapuščine s svežino spletne dobe.

Gab198: koordinator kolektiva Nimaš Izbire, ki poleg modnih izdaj, dogodkov na Metelkovi, Klubu K4, Kino Šiški in drugod deluje tudi kot samostojni kulturni/kreativni delavec, najraje pa nadobudni cloud rapper. V svoje sete vključuje v trans spravljajočo nostalgijo dvatisočih, kaotičnost sedanjosti kot tudi apokaliptičnost prihodnosti.

Vstopnice: 14€ v predprodaji, 16€ na dan koncerta!
Obiskovalci koncerta imajo na vstop na after prost, ostali 5€.

Organizacija: KUD Veseli dihurčki