Koncerti

Najbolj nesnažni Halloween: No Offence!, Trophy Jump, Manifest, Osotögari

No OFFENCE! s pomočjo Dirty Skunks in Earsplitter predstavljajo punk ekstravaganzo: NAJBOLJ NESNAŽNI HALLOWEEN!

🪰 No OFFENCE! 🪰 Trophy Jump 🪰 Manifest 🪰 Osotögari

31. 10. je dan, ko lahko še najbolj nesnažne pošasti pokažejo svoje prave obraze. No OFFENCE! bomo to naredili z izidom naše prve dolgometražne (po punkovsko, beri – 20 minut) plate s katero bomo dokončno prestrašili slovensko sceno. Osotögari se bodo prvič ever privlekli nad zemljo, da se napojijo na vas, medtem ko bodo Manifest pripeljali na Metelkovo ruralno črno magijo koroških coprnic. In ker ni strašnejšega kot tujci, pridejo k nam strašit še Zagrebčani Trophy Jump. Srhljiva 4-bendovska punk internacionala bo prežala na svežo kri v Channel Zero. Punk je mrtev, a na noč živih mrtvecev je to brezpredmetno.

No OFFENCE! so štirje nesnažni, angažirani ljubljanski študentje s kaotično energijo. Njihov melodičen punk je veliko preveč depresiven za pop punk, je daleč od grunga, a zloben, shizofren. Za norce. Za znoret. Nesnažni punk za nesnažne ljudi.
Vstajniška socialna delavka

Trophy Jump je indie punk-rock skupina iz Zagreba. Njihov debitantski album, ki so ga pilili med časom lockdowna, izide v začetku leta 2022.

Manifest je trio s punk mentaliteto s Koroške. Uporniški ruralni rock, ki se prepleta s punkom in kvazi alternativo. Radi se šlatajo in objemajo, predvsem pa so alergični na debile.

Osotögari je rahlo emo pankrok/altrok bend iz Celja.

Po koncertnem delu večera sledi DJ.

Vstopnina: 5€ za vse z masko (ne uno kirurško!), 7€ za vse ostale

Vse obiskovalce naprošamo, da upoštevajo priporočila NIJZ. Na območju prizorišča velja pogoj PCT.