Koncerti

MY OWN REVOLUTION FESTIVAL 1.0 – torek, 10.12. ob 21h

Najprej nekoliko besed o imenu, ki je že bilo uporabljeno pred par leti, ko smo kot INSANEBOOKING delovali v ROG-u in GROMKI. Po krajšem premisleku je postalo jasno, da bo ime ostalo. V današnjih časih, ko živimo v sistemu, ki mu ni kaj veliko mar za malega človeka in kjer si s poštenostjo in marljivostjo nikoli ne bomo zmožni zaslužiti kruha, vsi hrepenimo po nekakšni spremembi. Spremembi na bolje, seveda! uf… kaka pametna izjava, ha? Popolnoma nam je jasno, da spremembe ne bo, dokler obstajo ljudje, ki živijo v brezbrižju in sožitju s sistemom – kapitalom in jih prav nič ne motijo možnosti, ki so jim dane, da nas manipulirajo in poneumljajo v vseh pogledih. Zato smo vedno pripravljeni na revolucijo, vendar ne na način, da bi vriskali po njej, temveč da se osredotočimo sami nase in najprej pometemo pred svojim pragom. Kajti prepričani smo, da je to način kakršega lahko imenujemo za revolucijo! Revolucija misli in dojemanja, revolucija dobrih dejanj. MOJA REVOLUCIJA!!
REAL LIFE VERSION (Ajdovscina) Facebook
I Bandcamp Za preporod in prvo točko naše revolucije smo izbrali odlično kombinacijo. In sicer v veselje nam je, da bodo fantje iz Vipavske doline gostili s prav posebnim namenom. REAL LIFE VERSION ze od 20.9.2013 slavijo izid nove zgoščenke z imenom: »The Sound of Progress«, ki jo bodo v naših koncih promovirali s pomočjo domače založbe GILJOTINA. Lepo se je zavedati, da doma in v tujini le obstaja kdo, ki ceni in pomaga mladim skupinam, da se prebijejo do svoje ciljne publike. Tako je neodvisna zalozba iz Berlina FOND OF LIFE RECORDS začutila energijo ter vspodbudila upanje našim fantom. Če si pristas punk-rock-a in če si želis vsaj malo spremembe v svojem življenju in stanju okoli sebe, PRIDI IN PODPRI to kar nam ponuja domača kuhinja. Pomagaj zakrpati luknje v naši mali skupnosti tako, da tvegaš le čas in se udeležis slavlja!
START AT ZERO (Ajdovščina) Bandcamp Skupino Start At Zero sestavljajo mladi fantje iz Ajdovščine, mesta, kateremu priprada prav posebno mesto v slovenski ter tudi širši Hardcore punk sceni.
Začetki benda segajo v poletje 2012, ko so se fantje zbrali z željo po ustvarjanju avtorske punkrock glasbe ter predstavljanju le te po raznih koncertih. Do sedaj so nastopili na več manjših koncertih po Sloveniji.
V zadnjem letu so svojo vztrajnost in glasbeni entuziazem združili v lepo število novih skladb. Njihovi koncerti so polni energije, besedila skladb pa odsevajo tako družbenokritične kot osebnoiozpovedne teme, obravnavajo pa tudi položaj mladih v družbi.
Zadnje mesece so polno zaposleni s pripravami na premierno ploščo, ki jo napoveduje letošnjega julija izdan singel False Society
(free download).
Po koncert seveda se ne gremo domov!! Ostanemo in slavimo ziljenje z DJ programom najboljsih punkrock hitov!!
Vstopnina: 6 eur