Klubski večeri

Mami’s Magic: GOASIA (Srbija) – petek, 27.4. ob 23h

Datum, na katerega bomo plesali, je zgodovinskega pomena in nas spominja na borbo za svobodo. Tudi sami se kdaj z nostalgijo spomnimo starih časov, toda tokrat ne bomo osvobajali, ampak bomo plesali in se spominjali začetkov Goa Trance-a. V goste nam prihaja GOASIA (Dimensional records/Soundmute) iz Srbije, ki je značilen predstavnik Old Goa sounda. Mamina kuhinja je to sezono že varila raznorazne zvarke – začeli smo z psihadelično Etnico, nadaljevali s progresivnimi Middle Mode ter E-Clipom, zaključili pa bomo z Old Goa stilom. Dogodek bodo kot ponavadi dopolnili tudi domači izvajalci; Magica vam bo postregla aperitiv, Skokni Pa Lokni bo navdušil s predjedjo, glavna jed bo GOASIA, za desert pa je v pripravi presenečenje, ki bo znano v kratkem.
Goasia projekt je nastal daljnega leta 2000, bolj aktiven na Psy sceni pa postane par let kasneje, ko se je projektu pridružil Kanc Cover aka OPSY. Sodelovanje z raznimi založbami in mnogih izdanih singlih leta 2007 izdajo svoj prvi solo projekt pod imenom From Other Spaces in ga objavijo pri ‘Suntrip’ založbi iz Belgije. Odličen odziv na album jim odpre vrata po svetu.
Po nekaj izdanih compilacijah in EP -jih pade odločitev, da združita vse in objavita drugi album
“Dancing With The Blue Spirit” pri Dimensional Records . Album je opisan kot mešanica jutranjega prebujanja z malo melanholične melodije ter razpoložljivega gozdnega razpoloženja z dodatkom energičnih, kozmičnih ter etno melodij. Povratek dobrem starem duhu Goa Trance-a z novo obliko visoko kvalitetne produkcije pa bomo lahko slišali na njihovem novem albumu, ki bo izšel še letos.
Goasia je zadnja leta polno zaseden z nastopanjem po svetovnih festivalih – od sončne Brazilije, kjer je že drugič nastopil na nam dobro znanem Universo Paralelo festivalu, ter po Evropi, kjer tudi ne manjka festivalskih dogajanj (Samsara, Antaris, Aurora, Freedom Power etc). Redno gostjuje tudi po klubskih scenah od Rusije do daljne Japonske. Navsezadnje pa klubska scena ne bi bila popolna brez nastopa v našem Channel Zeru.
Negujte Goa spirit vse dokler čutite energijo v sebi.
Space travelerji pripravite se na potovanje po galaksiji.
Vstopnina: 10 eur do 24h / 12 eur
www.youtube.com/watch?v=xDPj4zavllo