Koncerti

Level 27: AGAT (IL) + PAGAT

Level Up se pridružuje klubu 27 in koledarsko leto zaključuje s koncertom hrupne izraelske raperke AGAT in z nastopom mlade avdiovizualne rap skupine PAGAT.

☢️ AGAT ☢️ PAGAT


🎟️ Vstopnina: 7€
📨 Naroči se na novice cikla Level Up: https://bit.ly/levelupdates


Da bi si predstavljali, kako približno zveni AGAT, si poskusite zamisliti skupni projekt Noge Erez, Cypress Hill, Billie Eilish in Ho99o9. Na njenem letos izdanem drugem albumu With The Incrowd, ki ga krasi dovršena elektronska produkcija, najdemo masivne beate in distorzirane vokale, uravnotežene z nekaj redkimi trenutki ranljivosti, ki ob siceršnjem srboritem Agatinem spittanju ponudijo tudi nekaj prostora za mehkejšo vokalno interpretacijo. Album nas ves čas drži na robu napetosti, v živo pa udari še močneje z vključitvijo živih bobnov, ki spremljajo njeno intenzivno odrsko persono in nas v stilu dobrega starega nu-metala silijo k moshanju. Na albumu najdemo tudi sodelovanje z ameriškim raperjem Zelooperz, ki je privzdignilo obrv tudi najbolj zaposlenemu glasbenemu piflarju na internetu Anthonyju Fantanu.

PAGAT je naveza mladeničev, ki ustvarja na presečišču med avantgardnim rapom, eksperimentalno elektroniko, avantgardnim filmom in prosto poezijo. Zerox, Skamljusk in baki so se premierno predstavili septembra v Kinu Šiška na festivalu Tresk, trenutno pa njihov material v pripravi na izid albuma doživlja metamorfozo, ki ji boste lahko v živo priča v Channelu.

***
Level Up joins Club 27 with the last concert of the calendar year. The dark and abrasive hip-hop from Israeli rapper AGAT sounds like a musical love child of Noga Erez, Cypress Hill, Ho99o9 and Billie Eilish.

𝘋𝘰𝘨𝘰𝘥𝘦𝘬 𝘱𝘰𝘥𝘱𝘪𝘳𝘢 𝘔𝘦𝘴𝘵𝘯𝘢 𝘰𝘣𝘤̌𝘪𝘯𝘢 𝘓𝘫𝘶𝘣𝘭𝘫𝘢𝘯𝘢 – 𝘰𝘥𝘥𝘦𝘭𝘦𝘬 𝘻𝘢 𝘬𝘶𝘭𝘵𝘶𝘳𝘰