Koncerti

Leons Massacre (AT), Street To The Ocean (AT), Changing Forms (AT)

Avstrija napada! v Channel Zero prihaja prva letošnja izmenjava bendov! Prve v sklopu omenjene izmenjave na so na vrsti tri metalcore zasedbe, ki bodo prvič pustošile po Sloveniji: Street To The Ocean, Leons Massacre in Changing Forms

 

CHANGING FORMS

Na oder bodo kot prvi stopili Changing Forms. Skupina je bila ustanovljena leta 2016 v Gradcu. Zgodaj v letu 2019 so izdali svoj zadnji EP naslovljen “TERRA”, za letos pa je skupina napovedala, da bo pričela snemati dolgometražni album, s katerim bo pokazala svoj naravni napredek.  

 

LEONS MASSACRE

Drugi bodo oder uničevali Leons Massacre! Gre za dokaj uveljavljeno skupino v avstrijski metalcore sceni, ki je pričela z delovanjem že leta 2009 in bila od takrat stalno aktivna, kar se kaže tako na številnih studijskih izdelkih kot tudi nastopih v živo. Skupina igra bolj “groovy” verzijo metalcora, ki je mnogim še neznana.

 

STREET TO THE OCEAN 

Kot zadnji bodo nastopili Street To The Ocean, ki delujejo od leta 2014, za seboj pa imajo kar nekaj nastopov po tujini, v Avstriji pa imajo že zavidljiv status. Skupina je znana po tem, da združuje več podzvrsti metal v eni skladbi, zato tudi sami ne definirajo svoje glasbe kot tipični metalcore. V svoji kratki karieri so nastopali pred priznanimi imeni, kot so Bury Tomorrow, Betraying the Martyrs, Kingdom of Giants, Motionless In White idr. Njihovi nastopi so polni energije, z brutalnimi breakdowni pa poskrbijo, da ni nihče na njihovih koncertih na miru. 

 

 

Vstopnina: 10€

Koncert sofinancira Mestna občina Ljubljana — Oddelek za kulturo.