Klubski večeri

Label Night – The Second Room (NL)

I̶z̶ ̶z̶i̶b̶e̶l̶k̶e̶ ̶h̶a̶r̶d̶ ̶t̶e̶c̶h̶n̶a̶,̶ ̶N̶i̶z̶o̶z̶e̶m̶s̶k̶e̶,̶ ̶p̶r̶i̶h̶a̶j̶a̶ ̶M̶i̶n̶u̶s̶ ̶2̶5̶,̶ ̶k̶i̶ ̶s̶e̶ ̶b̶o̶ ̶s̶ ̶s̶v̶o̶j̶o̶ ̶n̶e̶i̶z̶p̶r̶o̶s̶n̶o̶ ̶p̶r̶o̶d̶u̶k̶c̶i̶j̶o̶ ̶p̶r̶v̶i̶č̶ ̶u̶s̶t̶a̶v̶i̶l̶ ̶v̶ ̶L̶j̶u̶b̶l̶j̶a̶n̶i̶.̶

Legende slovenskega techno podtalja.

🥶 Lowlander 🥶 Urke b2b Nomon Atur


Vstopnina: 8€ < 24.00 > 10€


Barry Stabij aka MINUS 25 je sicer začel svojo kariero s produciranjem in DJanjem hardstyla. Takrat je nastopil na največjih festivalih, kot so Defqon 1, Q-Base in Decibel. Nato pa se je na srečo spreobrnil in ugotovil, da mu precej bolj odgovarja true hard techno s primesmi ravea in schranza. BPM je spustil na sočnih 145 – 150 udarcev in hitro osvojil založbe Rave Alert, Dolma, KUBE in THEABOVE records. Njegov ponos je lastna založba The Second Room, ki se fokusira na prefinjen, a trd in oster underground zvok. Na vinilu ali digitalno izdaja svežo muziko najbolj inovativnih producentov in producentk. Njegove komade pa vrtijo najbolj znana imena v žanru kot so 999999999, AnD, Ghost In The Machine, Rebekah, Charlotte De Witte in NoneOfTheAbove. Na svoji turneji iz Nizozemske proti jugu Evrope, se bo ustavil pri nas s setom za die-hard rejverke in rejverje.

Matija Dolenc aka Lowlander se je vrnil na elektronsko sceno z gradnjo lastnega modularnega syntha, ciljni sound je postal techno, zares navlekel pa se je na hard techno. Sicer stari znanec psytrancea in elektro punk banda Ludovik Material, je z novim umazanim zvokom hitro prejel potrditve pri založbah Italo Moderni (Adrian Marth), Trauma label (Robert Hoff), Kellerarkiv. Prav tako pa je povezan z založbo glavnega gosta, pri kateri je letos septembra izdal EP Praying To My Phone. Nekatere njegove komade so pograbili in v svojih setih uporabili Samantha Togni, DaxJ in celo Perc. Obeta se ogrevalni, a nič manj plesni set z veliko lastnih bombic.

Za zaključek sobotne pokalice pa bo poskrbel Nomon Atur (Jan Aleš Mlinar), član zdaj že zloglasnega kolektiva Kibernet Kriminalität. Svoje temačne produkcijske stvaritve izdaja z duom MRK, v prostem času pa je rezident v Publika Baru, kjer kurira udarne noči Doomspring. Gre za starega znanca iz dogodkov ekip, kot so Kibernet Kriminalität, DE/FRAGMENT, Knauf, Tryp, Ketna, K4 Roza in Link Ch0. Veselimo se pogleda v plesno brezno teme.