Klubski večeri

Kibernet Kriminalität x DE/FRAGMENT w. UUN Live (ZDA)

Kolektiva Kibernet Kriminalität in DE/FRAGMENT združujeta moči.

⚒️ UUN (ZDA / Mord, Ego Death, Modern Cathedrals) ⚒️ Douchean ⚒️ Selgor ⚒️ Gašper Torkar ⚒️ Stagnat ⚒️ Nomon Atur ⚒️ Lucius Light

Gonila slovenske elektronske scene se niso pustila zaustaviti pri sklepanju umazanih poslov, zato je tudi založba DE/FRAGMENT dočakala čas, ko svoje želje po stiku s publiko in spogledovanju s podobno mislečimi organizacijskimi silami prvič lahko  manifestira v polnem zamahu. Skokom čez plot željnim bitjem že dobro poznan kolektiv Kibernet Kriminalitât, pa bo tokrat za spremembo in v sodelovanju z DE/FRAGMENT lumparije prvič izvajal v območju Metelkove.

Smisel dogodka bomo iskali v formuliranju skupnega jezika, zato bo iniciacijski ples povezovanja pospremil v Detroitu baziran producent Uun, čigar zvok enkapsulira dinamiko slogov, h kakršnim kolektiva stremita.

Uun z izdajami na založbah kot so Mord, Modularz in Soma ter lastnim okriljem Ego Death, v zadnjih letih odmeva vse širše, prvič pa prihaja v Slovenijo, da nam noč začini s še enim izmed svojih skrbno po občutku izdelanih mojstrovin.


Vstopnina: 12€ < 24.00 > 15€

Vstopnice je po ceni 12€ mogoče kupiti tudi v predprodaji, ki poteka vsak dan v Zorici med 19.00-21.00.
Več info: Kibernet IG / Kibernet Telegram


Začetni del dogodka z live setom Gašperja Torkarja in Nomon Atur bo predvajan tudi v živo na Youtube kanalu Channel Zero.

‼ Število obiskovalcev za ta del (20:00-23:00) je omejeno, zato so za ta del obvezne rezervacije.

🔴 LINK Ch0 v živo (20:00 – 23:00):