Klubski večeri

Keep in Mind w/ 198319831983, Nitz, Terranigma, Douchean, Lara

Elektronski entuziasti, prijatelji raznorodne klubske godbe in nočne ptice vseh oblik! Keep in Mind vabi na tretji festivalski preddogodek v veleposlaništvu ljubljanskega podzemlja.

🧠 198319831983 (live)🧠 Nitz (live) 🧠 Terranigma 🧠 Douchean 🧠 Lara


Vstopnina: 10€


Na tretjem Keep in Mind preddogodku bo nastopila eklektična zasedba domačih elektronskih ustvarjalcev, ki zastopajo različne žanre in generacije! S skupnim nastopom v živo se bosta premierno predstavila vsem dobro znana DJa in producenta Nitz ter 198319831983, podporo za mešalko pa bodo prispevali izkušeni Terranigma ter perspektivna Douchean in Lara!

Tine Vrabič (Nitz) in Jakob Bekš (198319831983) sta stara znanca slovenske elektronske glasbene scene, ki ju poleg zavidljivega staža združuje tudi eklektičen glasbeni okus in sodelovanje pri projektih Chilli Space in Senzorama. Oba sta prve izkušnje nabirala na začetku tisočletja v Klubu K4 pod okriljem kolektivov Synaptic in Scienceofuse ter se srečevala na različnih lineupih v ljubljanskih klubih in širše. Tine je kasneje opravljal tudi funkcijo programskega vodje Kluba K4, oba pa sta svoje avtorsko glasbeno ustvarjanje ovekovečila tudi s številnimi živimi nastopi ter avtorskimi izdajami; Nitz se lahko pohvali z odlično glasbeno oddajo in kompilacijo Senzorama ter nastopom v legendarnem Tresorju, Jakob pa ob leta 2021 vodi in kurira glasbeno založbo Honest Work Recordings, ki je postregla že z devetimi izdajami domačih in tujih elektronskih ustvarjalcev / ustvarjalk. Na njunem premiernem skupnem nastopu v živo se bosta predstavila z improviziranim setom.


Črt Trkman sooblikuje slovensko elektronsko sceno že dobrih petnajst let. Pod imenom Freeverse je oral dubstep ledino v ljubljanskih klubih v prvem desetletju novega tisočletja, dejaven pa je tudi kot (so)organizator dogodkov, eklektični producent in zvočni inženir. Njegovo glasbeno ustvarjanje pod imenom Terranigma definira afiniteta do sodobnih odvodov podvodne šole electra ter kultiviranih brejkov, ki se manifestira tako v avtorski glasbi kot v njegovih DJ nastopih.

Douchean a.k.a. Grega Kalinski je obetavni predstavnik nove generacije slovenskih klubskih ustvarjalcev, ki je zadnja leta dodal pečat izdajam na kompilacijah založb Kamizdat in De/Fragment. Prav tako se odlično znajde za mešalno mizo, tako kot tonski tehnik kot tudi pronicljiv in tehnično podkovan DJ, o čemur pričajo nastopi na vseh relevantnih domačih elektronskih večerih in festivalih. Njegov stil je čvrst in zelo plesen techno z dovolj prostora za čustveni naboj in izlete v neznano.

V Trstu živeča Lara Hace kot didžejka in producentka pluje po elektronskih galaksijah že od mladih let. Dom je nekaj časa našla v Klubu K4, od koder jo je pot peljala do glasbenih festivalov doma in v regiji. Kot ustvarjalka je svojo glasbo izdajala na kompilacijah založb Long Vehicle, Sweetuf in Kamizdat, pred kratkim pa je nastopila tudi v Zagrebu ob boku Titontona Duvanteja.