Klubski večeri

Keep In Mind 2023 / Day #2

Z veseljem sporočamo, da se festival Keep in Mind letos vrača z drugo izvedbo, ki bo potekala 16. in 17. junija na Metelkovi!

🧠 Deft (UK) 🧠 N/OBE (HR) 🧠 Babilonska (HR) 🧠 Sunneh b2b Fujita Pinnacle 🧠 Zorkow
Dvodnevni dogodek bo postregel s skrbno destilirano zasedbo mednarodnih gostov ter najzanimivejših izvajalcev z lokalne in regionalne scene.


Vstopnina v predprodaji: 25 EUR festivalska vstopnica / 15 EUR dnevna vstopnica

Predprodaja: https://olaii.com/event/3005/keep-in-mind-festival-2023

Vse vstopnice bodo na voljo tudi na dan dogodka na blagajni Gala Hale


Obiskovalci festivala bodo lahko na različnih prizoriščih zgodovinske Metelkove uživali v pestri paleti elektronske klubske glasbe. Nekdanja vojašnica, ki je v devetdesetih postala center ljubljanske urbane kulture, je vsekakor najprimernejše mesto za praznovanje ustvarjalnosti in raznolikosti sodobne elektronske scene. Keep in Mind tudi tokrat ponuja širok nabor raznolike, energične in eksperimentalne elektronske glasbe, od umazanega electra s pridihom punka in eklektičnih breakov do mišičastega jungla ter pulzirajočih techno ritmov.

Deft

Distopični basovski producent, sound designer in DJ iz Croydona že skoraj desetletje premika žanrske omejitve in plesišča. Njegove komade vrti prav tako bogata paleta predvsem britanskih eminenc kot so Gilles Peterson, B.Traits, Mark Pritchard, in Om Unit.

Označite si koledarje in se pripravite na divji vikend na Metelkovi junija letos! Od vrta Gala Hale do najtemnejše klubske kleti v mestu je festival Keep in Mind idealna priložnost za vse, ki želijo doživeti raznolikost moderne elektronske klubske glasbe in živahno, dinamično festivalsko vzdušje v edinstvenem okolju enega najpomembnejših žarišč alternativne kulture v regiji. Se vidimo tam!

Festival Keep in Mind, plod sodelovanja izkušenih akterjev ljubljanske klubske scene, si prizadeva na enem mestu zbrati najzanimivejša imena sodobne elektronske glasbe mednarodnega in lokalnega/regionalnega ranga ter s skrbnim kuriranjem in žanrsko raznolikostjo navdihovati tako klubsko občinstvo kot ustvarjalce. Njegov namen je Ljubljani zagotoviti vsakoletno praznovanje njene plodne elektronske glasbene scene z najboljšimi mednarodnimi izvajalci in domačimi talenti. Festival si prizadeva tudi za prijazno in vključujoče vzdušje, v katerem lahko ljubitelji glasbe vseh ozadij in preferenc uživajo v vrhunskih nastopih na najboljših prizoriščih nočnega življenja v mestu.