Koncerti

INFEST (Srbija), ERUPTION (Slo), PARAGORIA (Slo) – sreda, 14.5. ob 20.30

V sklopu turneje, na kateri predstavljajo svojo 1. aprila izdano četrto ploščo “Cold Blood War”, se bo na Metelkovi ustavila srbska deathrash mašina INFEST, ki prav brezkompromisno in po starošolsko žaga že od 2002. Svoje bodo večeru pridodali rutinirani domači starošolski thrash velikani ERUPTION, ki z dvema novima članoma Andrejem in Teglo nadaljujejo zgodbo enega najhitrejših, najbolj jeznih in najbolj podkovanih bendov na ex-Yu odrih. Da pa bo večer popoln, bodo poskrbeli PARAGORIA, death/thrash/groove metalci, ki so leta 2013 za On Parole Productions povili svoj prvenec “Decomposition of mind”.
Infest je srbski bend iz Beograda/Jagodine, ki je nastal leta 2002. Pičijo starošolski, iskreni in brezkompromisni deathrash v stilu starih Entombed, stare Sepulture, starih Death, Dismember ipd. Njihovi nastopi so totalna metal klavnica!!! Do sedaj so izdali 4 albume, zadnji se imenuje “Cold Blood War” ,ki je izšel 1. aprila letos. Koncert v CH0 bo v sklopu promocijske turneje omenjenega albuma.
Na domači sceni že dobro znani Eruption thrashirajo od leta 2004. Do danes so večkrat spremenili postavo, v zadnji spremembi v 2011 se jim je za bobne vsedel stari maček Tegla iz lokalnih mojstrov hrupa Dickless Tracy ter skupaj z novim kitaristom Andrejem in starimi člani so formirali enega boljših thrash metal produktov na trenutnih ex-Yu odrih. Eruption igrajo 100% čisti starošolski thrash metal ala Testament, Vio-lence, Nuclear Assault, hitro, jezno in podkovano z vrhunskimi kitarskimi in bass enotami ozadju.
Paragoria je glasbena skupina, ki je nadaljevala pot band-a The Scourge. Zvrstno je njihova glasba definirana kot death/thrash/groove metal. Leta 2011 se je skupina preimenovala. Band se je prav tako zvrstno prestrukturiral, svoje nove avtorske komade in glasbo pa prvič predstavil meseca julija na festivalu Metalcamp. Mesec kasneje je skupina nastopila na festivalu Metal Mania OA v Komnu. Leta 2012 je Paragoria delala na postavitvi lastnega studia ter snemanju prvega albuma z naslovom Decomposition of mind, ki je pri založbi On Parole Productions izšel meseca oktobra 2013.
Vstopnina: 8 eur z rezervacijo na ch0.metal@gmail.com / 12 eur brez